Jeffrey Franks: Romanii au potential, dar este nevoie de munca

Marti, 08 Mai 2012, ora 22:46
2606 citiri
Jeffrey Franks: Romanii au potential, dar este nevoie de munca

Negociatorul sef al misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, a declarat, marti, in cadrul unei conferinte pe care a sustinut-o la Universitatea din Pitesti, ca s-a atasat de poporul roman si ca romanii au potential, dar este nevoie de munca pentru a-l valorifica.

"Aveti potential, dar este nevoie de munca pentru a valorifica acest potential. Am devenit foarte atasat de poporul roman. Aveti o tara minunata si un potential nemaipomenit si as fi bucuros sa vad cum Romania isi atinge acest potential pe viitor", a afirmat seful delegatiei FMI.

Jeffrey Franks a mai spus ca i-ar placea sa predea in Romania, afirmatia fiind facuta dupa ce rectorul Universitatii din Pitesti, prof. univ. dr. Ionel Didea, i-a lansat invitatia de a deveni profesor in aceasta institutie de invatamant.

"I-am propus astazi domnului Franks sa devina profesor al Universitatii din Pitesti. Astept un raspuns in acest sens de la domnia sa", a dezvaluit rectorul Didea.

Jeffrey Franks s-a aratat incantat de ideea de a tine cursuri la Universitatea din Pitesti. "Mi-a facut o mare placere aceasta invitatie (...) Imi place sa predau, imi place sa interactionez cu studentii, asa ca sper sa gasesc o cale sa pot conferentia in Romania", a declarat Franks.

Jeffrey Franks a sustinut la Pitesti o conferinta cu tema "Repere economice romanesti, compatibile politicilor financiare ale FMI", dupa care a raspuns la intrebarile jurnalistilor in cadrul unei conferinte de presa.

Rectorul Ionel Didea l-a insotit pe Jeffrey Franks intr-o vizita prin spatiile de invatamant ale Universitatii din Pitesti. Reprezentantii institutiei de invatamant au precizat ca actiunea de marti se incadreaza in preocuparile conducerii Universitatii din Pitesti de crestere a vizibilitatii interne si internationale, de promovare a programelor de studii si incheiere de noi parteneriate cu universitati de prestigiu din lume.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#Jeffrey Franks, #fructificare potential, #rector Ionel Didea, #Universitatea Pitesti , #FMI
Comentarii
C
Cronos
rank 3
Romanii cu potential au ramas in tara,iar cei care muncesc au plecat
Poza lool
lool
rank 5
Avem cele mai mici salarii din UE , asta a uitat sa spuna mormonul.