O delegatie FMI discuta cu premierul Boc

Luni, 13 Septembrie 2010, ora 17:21
1090 citiri
O delegatie FMI discuta cu premierul Boc
Foto: money.ro

O delegatie a Fondului Monetar International, condusa de reprezentantul in Romania al institutiei, Tonny Lybek, s-a intalnit, luni, la Palatul Victoria, cu premierul Emil Boc si mai multi ministri, discutiile vizand stadiul angajamentelor luate de Guvern si pregatirea misiunii din octombrie a Fondului la Bucuresti.

"Este vorba de o intalnire de lucru, in care vor fi discutate aspecte tehnice ce tin de conditionalitatile din acordul de imprumut cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala.

In afara primului-ministru, la intalnire participa toti ministrii care au de implementat masurile convenite cu FMI", au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax.

Basescu: Vom discuta incheierea unui nou acord cu FMI (Video)

Seful statului, Traian Basescu a declarat, saptamana trecuta, in cadrul unei intalniri cu reprezentantii FMI la Palatul Cotroceni ca ii asteapta in luna octombrie sa discute despre un viitor acord.

"Ma uit spre vizita din octombrie, cand nu va fi o sarbatoare, ci o evaluare a dificultatilor pe care le intampinam. Propunerea mea este ca, cu ocazia vizitei din octombrie, sa ne uitam la viitorul acord intre Romania si FMI, sa vedem daca solutia corecta este extinderea actualului acord sau de a avea un acord de tip "precautionary". Acesta este mesajul meu care dumneavoastra", i-a spus presedintele Traian Basescu sefului misiunii FMI in Romania Jeffrey Franks.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#delegatie FMI intalnire premier, #Traian Basescu nou acord , #FMI