Seful FMI Romania cere consecventa in ceea ce priveste taxele

Duminica, 05 Septembrie 2010, ora 18:27
946 citiri
Seful FMI Romania cere consecventa in ceea ce priveste taxele

Seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, s-a intalnit duminica la Bucuresti cu ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, si a declarat ca Romania trebuie sa fie consecventa in ceea ce priveste taxele.

"Cred ca trebuie sa fim consecventi in ceea ce priveste taxele", a declarat Jeffrey Franks, la sfarsitul intalnirii cu noul ministru de Finante, Gheorghe Ialomitianu, care a depus vineri juramantul in urma remanierii facute de Emil Boc.

Franks a venit intr-o vizita supriza in Romania, imediat dupa ce Emil Boc a remaniat sase ministri, printre care cel al Economiei, Adriean Videanu, si al Finantelor, Sebastian Vladescu.

Seful misiunii FMI Romania s-a intalnit, vineri seara, cu premierul Emil Boc, dar si cu ministrul de Finante, iar purtatoarea de cuvant a Guvernului a anuntat ca Franks a venit la Bucuresti "pentru a participa la manifestarile ocazionate de implinirea a 130 de ani de la infiintarea Bancii Nationale".

Seful delegatiei FMI, in vizita surpriza la Palatul Victoria

Recent, pe site-ul Secretariatului General al Guvernului a aparut un proiect de ordonanta care prevede cresterea contributiilor sociale pentru persoanele platite prin drepturi de autor. Acesta prevede ca persoanele cu venituri din activitati independente vor plati, din 2011, contributii de asigurari sociale de cel putin 25,36% si pana la 35% din venituri, aproape dublu fata de nivelul actual.

Luni, intr-o conferinta comuna a reprezentantilor Ministerului Muncii si a Ministerului de Finante, va fi prezentat in detaliu proiectul privind cresterile de taxe.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
#Jeffrey Franks, #FMI consecventa taxe, #FMI crestere taxe , #FMI