Horoscop zilnic: 22 octombrie 2018

Luni, 22 Octombrie 2018, ora 07:31
5427 citiri
Horoscop zilnic: 22 octombrie 2018

Balanta

Relatiile parteneriale sunt conflictuale si cu greu se poate ajunge la un consens. Fii prudent, evita deciziile majore si discursurile publice.

Sunt momente pasagere, de aceea, detaseaza-te de asa-zisele probleme existente in relatiile cu ceilalti. Chiar daca primesti provocari din toate partile, tu controleaza-ti gandurile, vorbele si faptele.

Scorpion

Saptamana debuteaza cu multa treaba la serviciu. Bazeaza-te doar pe fortele tale si evita provocarile celorlalti. Relatiile colegiale sunt tensionate, iar sefii au pretentii mari de la tine.

Sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului, de aceea, fii prudent. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil.

Sagetator

Persoana iubita si copiii iti pot crea neplaceri astazi. Ai putea primi reprosuri vizavi de faptul ca esti preocupat doar de propria-ti fiinta si devii foarte reticent la nevoile celorlalti.

Combativitatea de care dai dovada va duce la rupturi de relatii si conflicte majore cu toata lumea. Domoleste-ti reactiile si ai grija si de cei din jur.

Capricorn

Ziua este favorabila treburilor gospodaresti. Verifica atent starea spatiului locativ si alcatuieste un plan de imbunatatire.

Nostalgia trecutului sau a vremurilor copilariei te poate cuprinde pe neasteptate. Rasfoieste un album cu fotografii, stai de vorba cu rudele sau mergi in vizita prin locurile natale. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar sunt momente pasagere.

Varsator

Sunt posibile multe drumuri scurte, fie in scop profesional, fie la cineva apropiat care are nevoie de ajutorul tau. Totusi, ai putea fi nemultumit de evenimentele zilei, insa nu pune la suflet si rezolva situatiile ivite atat cat poti.

Daca ai de invatat, de sustinut examane, probe sau interviuri, fii prudent, pentru ca emotivitatea si subiectivismul ating cote mari.

Pesti

Prima zi a saptamani iti aduce ingrijorari legate de castigurile obtinute din activitatea pe care o desfasori la un loc de munca. Sunt momente pasagere.

Bine ar fi sa te rezumi la cheltuielile strict necesare si sa eviti speculatiile, asocierile in afaceri sau investitiile. Energia vitala fluctueaza mult, de aceea, dozeaza-ti eforturile si stapaneste-ti gandurile si reactiile.

Berbec

Starile tale de spirit sunt fluctuante astazi si ar trebui sa fii atent in relatiile cu ceilalti. Sunt posibile altercatii serioase care sa-ti distruga colaborari bune.

Ocupa-te mai mult de trupul si sufletul tau. Mergi la un salon de infrumusetare, la o sala de gimnastica sau hoinareste prin magazine si rasfata-te cu un mic cadou.

Taur

Sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului, de aceea, adopta un regim alimentar si hidrateaza-te suficient.

La serviciu se petrec lucruri greu de patruns sau de gestionat. Fii atent la zvonurile care cicula frecvent vizavi de conditiile si activitatile din sfera profesionala. Relatiile colegiale sunt tensionate, iar sefii nu te baga in seama.

Gemeni

Un prieten binevoitor iti poate da vesti interesante legate de parteneriatele si colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Selecteaza informatiile si nu te alarma fara rost. Sunt momente si situatii pasagere.

Dupa-amiaza mergi la o cafenea cu cineva drag sau rasfata-te cu mici cumparaturi pentru sufletul tau.

Rac

Un sef sau o persoana cu autoritate iti poate cere socoteala despre modul in care iti rezolvi indatoririle de la serviciu. Atentie ca imaginea ta in ochii lumii poate avea de suferit.

Fii prudent, ia aminte la ce ti se spune si pe cat posibil urmeaza sfaturile si indemnurile primite astazi. Sanatatea este vulnerabila, deci ingrijeste-te corespunzator.

Leu

Cineva din strainatate te provoaca la o mica disputa. Poti afla informatii pretioase legate de o calatorie sau de niste cursuri desfasurate pe termen lung.

Bine ar fi sa nu te bazezi pe ceea ce afli, deoarece contextul astral predispune la rasturnari de situatie cat de curand. Fii prudent in relatiile parteneriale, atat in cuplu, cat in cele profesionale.

Fecioara

Astazi este nevoie sa achiti unele facturi restante sau sa te ocupi de banii si bunurile detinute in comun cu ceilalti. Verifica atent toate documentele cu care ai de-a face, pentru ca foarte usor se pot ivi neplaceri greu de remediat.

Membrii familiei te solicita mult si te-ar putea indemna sa faci investitii sau afaceri. De evitat!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 22 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic