Autostrada suspendata a lui Oprescu va fi mai mult subterana - Vezi pe unde va trece

Miercuri, 16 Martie 2011, ora 21:09
4732 citiri
Autostrada suspendata a lui Oprescu va fi mai mult subterana - Vezi pe unde va trece
Foto: Celendo

Autostrada suspendata din Capitala ar putea trece pe sub Parcul Herastrau, iar, in zona Pipera, ar urma sa traverseze pasajul deja construit in zona.

Potrivit lui Vlad Cavarnali, proprietarul societatii Alpha Studio si membru in Comisia Tehnica de Urbanism si Amenajarea Teritoriului din cadrul Primariei Capitalei, autostrada suspendata va fi, de fapt, construita mai mult la nivelul solului si subteran, relateaza B365.ro.

Primaria Capitalei a semnat contractul pentru Servicii de elaborare a planului urbanistic zonal "Inchidere inel median de circulatie la zona nord/autostrada urbanza PUZ si Studii de fezabilitate" cu o asociere de cinci firme: SC Ecoterra SRL, SC Proiect Bucuresti, SC Metroul SA, SC Western Outdoor SRL si SC Alpha Studio SRL.

Studiile de fezabilitate pentru primele patru tronsoane vor fi finalizate in urmatoarele 3 - 4 luni.

Cavarnali a adaugat ca o varianta este subtraversarea lacului Herastrau, urmand a se intra in tunel in zona Aerogarii- Nicolae Caramfil si sa se iasa dupa Poligrafiei. In schimb, nu este exclus nici un pasaj suprateran, peste Parcul Herastrau.

Autostrada ar urma sa aiba, la finalizare, 50 de kilometri si va costa intre 700 si 800 de milioane de euro, potrivit primarului Sorin Oprescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#autostrada suspendata Bucuresti, #Parcul Herastrau autostrada suspendata , #infrastructura