Calendarul lui Oprescu: cand vor fi gata Podul Basarab si Stadionul National

Miercuri, 20 Aprilie 2011, ora 10:41
2018 citiri
Calendarul lui Oprescu: cand vor fi gata Podul Basarab si Stadionul National
Foto: ziare.com

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, isi asuma finalizarea a trei mari proiecte de infrastructura in acest an.

Pe podul Basarab se va circula din iunie, pe o parte din Bulevardul Uranus pana la sfarsitul anului, in timp ce pe 9 august lumea va putea urmari din tribune primul meci de pe noul Stadion National din Bucuresti.

Acestea sunt termenele pe care primarul general Sorin Oprescu le-a avansat vorbind despre finalizarea celor trei mari investitii in infrastructura pe care le are, acum, in derulare, potrivit Money.ro.

"Circulatia pe Podul Basarab va fi posibila din iunie. Da, am intarziat (termenul initial era aprilie - n.r.), dar doar pentru ca vreau sa luam toate masurile ca podul sa fie foarte sigur. Bulevardul Uranus va fi gata, de la Piata Victoriei la Hasdeu cu tot cu refacerea pietei George Cosbuc, pana la sfarsitul anului. De tunelul de sub parcul Izvor ne vom apuca de la anul", a spus Oprescu.

In interventia sa din cadrul unui forum economic pe probleme de infrastructura, edilul a precizat ca toate investitiile sunt cu bani de la bugetul local. Oprescu militeaza, insa, si pentru introducerea parteneriatului public-privat in derularea unor proiecte mari de investitii apreciind ca "s-ar putea initia rapid investitii de 800 de milioane - 1 miliard de euro prin concesiuni private. Inclusiv autostrada suspendata pentru care am fost luat atata in ras".

Citeste mai multe despre Calendarul lui Oprescu: cand vor fi gata Podul Basarab, b-dul Uranus si Stadionul National peMoney.ro.

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#Oprescu primar general, #oprescu basarab stadion national, #oprescu bulevrad uranus bucuresti , #infrastructura