Intr-o comuna din Dolj se asfalteaza direct pe pamant: "Tine pana la alegeri" (Foto)

Luni, 01 Iulie 2019, ora 10:50
8247 citiri
Intr-o comuna din Dolj se asfalteaza direct pe pamant: "Tine pana la alegeri" (Foto)
Foto: Facebook/ Autostrada Sudului

In comuna Seaca de Padure, judetul Dolj, se asfalteaza direct pe pamant. Cel putin asa reiese din cateva imagini care au devenit viral in mediul online.

In mod normal, terenul ar trebuit pregatit inainte: un strat de nisip, un strat de pietris si abia apoi urmeaza stratul de covor asfaltic.

"Cam asa se asfalteaza in Dolj, un singur strat, direct pe pamant. Tine pana la alegeri. Iar la prima ploaie mai serioasa ori se cojeste, ori o ia la vale cu ploaia... Bani aruncati pe apa sambetei!

Dolj. Seaca de Padure. Asfaltare direct pe pamant (da-le naibii de 4 straturi...) . Teoretic, dezvoltare locala din bani publici. Practic, la o luna de la darea in folosinta o sa fie impracticabil, numai gropi. Asta e guvernarea PSD", se arata pe pagina de Facebook Autostrada Sudului, care a publicat si cateva fotografii de la fata locului.

Dupa ce imaginile s-au viralizat, primarul comunei spune ca se poate vedea la fata locului ca lucrarea este una de o calitate foarte buna.

"Seaca de Padure are un proiect facut de oameni de specialitate, inceput in toamna anului trecut. S-a pus, conform proiectului, balastru 20 de cm, piatra sparta, 12 cm, a venit iarna si s-a dat ordinul de incetare al lucrarilor si acum in primavara am reluat lucrarile.

S-a reprofilat din nou drumul, s-a compactat din nou si a inceput covorul asfaltic. Acolo unde este facuta poza este un drum de exploatatie agricola. Dar se poate vedea la fata locului ca este o lucrare de o calitate foarte buna", explica Sandica Osiac, citat de Digi24.

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#asfaltare pamant Dolj , #infrastructura
Comentarii
Poza Traiannn
Traiannn
rank 5
Derbedei nesimtiti , hoti , parsivi ,.................