Radu Berceanu, despre Autostrada Transilvania: A fost si este o prostie

Marti, 17 Mai 2011, ora 22:49
4321 citiri
Radu Berceanu, despre Autostrada Transilvania: A fost si este o prostie

Democrat-liberalul Radu Berceanu, fost ministru al Transporturilor, a declarat, marti, la Craiova, in cadrul unei dezbateri a Comitetului National pentru Dezvoltare (CND), ca lucrarile de constructie la autostrada Transilvania nu reprezinta o prioritate pentru Romania, pentru ca acest proiect a fost si este "o prostie".

La randul sau, directorul Agentiei de Dezvoltare Regionala Sud-Vest (ADR S-V) Oltenia, Marilena Bogheanu, a afirmat ca. pentru judetele din Transilvania, in strategia nationala de autostrazi si drumuri expres au fost prevazute mai multe coridoare europene pentru infrastructura rutiera.

"Vreau sa va spun ca ne comparam cu alte regiuni care, oricum, erau mai dezvoltate ca noi si stiti mult mai bine ca mine ca in strategia nationala de autostrazi si drumuri expres trec foarte multe coridoare europene prin Transilvania, dar nu mai continuu, pentru ca se intelege ce vreau sa spun', a adaugat Marilena Bogheanu.

La randul sau, fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu a intervenit spunand ca autostrada Transilvania "a fost o prostie si este o prostie".

"Autostrada Transilvania nu e o prioritate. Pentru ca am vorbit cu Uniunea Europeana, noi, Romania, si am spus: 'vrem Culoarul IV' si dupa aceea nu am fost seriosi sa ne tinem de Culoarul IV. De aceea, nici nu ne sprijina UE si de altfel nimeni pentru Transilvania.

Am facut acea bucata, pentru ca era inceputa 80 la suta si trebuia facuta, pentru ca era pacat sa aruncam pe geam toata munca aia si banii aia. Dar nu e o prioritate. In domeniul autostrazilor, autostrada Transilvania este prioritatea doi. Daca mergem pana la Cluj, ne omoara pe strazi', a spus Berceanu.

La dezbaterea CND care a avut, marti, la Craiova, la sediul Consiliului Judetean Dolj, au participat presedintele Senatului, Mircea Geoana, secretarul Senatului, Petru Filip, reprezentanti ai autoritatilor locale din judetele Olteniei si ai mediului de afaceri.

Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Omisia mențiunilor cu privire la reducerea consumului de carne din planul ONU pentru luptă împotriva schimbărilor climatice a atras critici din partea experților. Raportul ONU nu aduce în...
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Cotaţiile futures la cacao s-au dublat în mai puţin de trei luni, ceea ce va majora costurile dulciurilor pentru consumatori şi îi va trimite pe producătorii de ciocolată să caute materie...
#Berceanu Autostrada Transilvania, #lucrari Autostrada Transilvania , #infrastructura
Comentarii
Poza vin_de_sfecla
vin_de_sfecla
rank 3
Paduchele asta care a pastorit ministerul transporturilor, a fost mai nociv chiar si decat Necolaiciuc ~ pentru modul defectuos si pagubitor in care a condus ministerul, in epoca ceausescu ar fi fost condamnat la moarte si executat