Romania, legata pentru prima data in istorie de o alta tara pe autostrada

Sambata, 11 Iulie 2015, ora 11:36
15120 citiri
Romania, legata pentru prima data in istorie de o alta tara pe autostrada
Foto: Digi 24

Punctul de trecere a frontierei rutiere Nadlac II-Csanadpalota, prin care romanii pot ajunge in Ungaria direct pe autostrada, este inaugurat sambata, 11 iulie 2015.

Aceasta este prima legatura pe autostrada dintre Romania si un alt stat, informeaza Digi 24.

Noua vama, aflata la jonctiunea autostrazilor A1 (Romania) si M43 (Ungaria), are 20 de benzi de circulatie, cate zece pe fiecare sens.

Conform sursei citate, punctul de frontiera se afla pe teritoriul Romaniei, la aproximativ zece kilometri de Vama Nadlac, situata pe DN 7.

Punctul Nadlac II este supravegheat permanent cu camere video, fiind posibila identificarea automata a numerelor de inmatriculare ale masinilor si verificarea rapida a vehiculelor.

De asemenea, tot sambata vor fi deschisi circulatiei si ultimii zece kilometri din lotul II al autostrazii Nadlac-Arad, cuprins intre Pecica si Arad, cu o lungime totala de 16 kilometri. Ceilalti sase kilometri din acest lot au fost deschisi circulatiei in luna decembrie 2014.

Lucrarile au inceput in urma cu patru ani, iar inaugurarea va avea loc in prezenta premierului Victor Ponta.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Nadlac II vama autostrada, #frontiera autostrada Romania Ungaria, #Nadlac II Csanadpalota , #infrastructura