Se deschide circulatia pe Autostrada Timisoara - Lugoj

Miercuri, 23 Decembrie 2015, ora 18:43
4808 citiri
Se deschide circulatia pe Autostrada Timisoara - Lugoj
Foto: Arhiva Ziare.com

Miercuri seara, la ora 19:00 se deschide circulatia pe lotul doi al autostrazii Timisoara-Luhoj, anunta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR).

Mai exact, din aceasta seara se va putea circula si pe lotul II al autostrazii - km 54+000 - km 79+625, se arata intr-un comunicat de presa al CNADNR.

"Astfel, se asigura o continuitate pe autostrada de la Nadlac pana la Traian Vuia, intersectie cu DN68A, pe o lungime de 142 km, fiind inclusi si cei 10,5 km din Autostrada Lugoj - Deva, Lot I (nedeschisi traficului in anul 2013) ", mai arata sursa citata.

De asemenea vor fi deschise doua parcari de scurta durata, urmand ca in functie de conditiile meteo din urmatoarele saptamani sa fie deschise si doua spatii de servicii care, in prezent se afla intr-un stadiu avansat de executie, informeaza CNADNR.

Proiectul a fost semnat in 4 decembrie 2013, ordinul de incepere al lucrarilor fiind emis in data de 10.01.2014.

Conform clauzelor contractuale, termenul de finalizare prevazut era luna iulie 2016. Antreprenorul lucrarii este Asocierea Tirrena Scavi SpA - Societa Italiana Per Condotte D'acqua SpA.

Proiectul este finantat de Uniunea Europeana prin Fondul de Coeziune in procent de 85% si de Guvernul Romaniei in proportie de 15%, valoarea contractului fiind de 423.356.307,32 lei fara TVA.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#circulatie autostrada Timisoara Lugoj , #infrastructura