Ziare.com

Cum pot fi denuntate actele de coruptie din Ministerul de Finante

Luni, 09 Iulie 2012, ora 23:45

   

Cum pot fi denuntate actele de coruptie din Ministerul de Finante
Ministerul Finantelor Publice (MFP), incepand cu 9 iulie, pune la dispozitia cetatenilor Serviciul TelVerde Anticoruptie cu scopul de a acorda sprijin publicului care considera ca a descoperit sau a fost afectat de acte de coruptie sau alte nereguli in activitatea Ministerului Finantelor Publice si a institutiilor subordonate.

Masura se inscrie in Planul national de actiune pentru implementarea Strategiei nationale anticoruptie 2012 - 2015, se precizeaza pe pagina de Internet a MFP.

Serviciul TelVerde Anticoruptie 0800800085 este destinat primirii apelurilor telefonice si inregistrarii sesizarilor privind nereguli, abateri sau acte de coruptie infaptuite de catre functionari din cadrul Ministerului Finantelor Publice si institutiile subordonate: Agentia Nationala de Administrare Fiscala, Garda Financiara, Autoritatea Nationala a Vamilor, Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor si Comisia Nationala de Prognoza.

Acest serviciu pune gratuit si non-stop la dispozitia cetatenilor o casuta vocala, care preia automat apelurile. Apelantului ii raspunde un robot care dupa mesajul introductiv, ii solicita datele de identificare si il roaga sa apese anumite taste pentru a fi directionat catre institutia competenta in functie de obiectul sesizarii.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Mesajele cetatenilor vor fi preluate si inregistrate de catre un operator in timpul programului de lucru.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1508 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Păi, simplu. Tot ce se percepe peste sau sub 10% din cifra de afa

ceri, nu-i decat jaf si prostie, asa că să ia măsurile de rigoare pentru a se inscie intre aceste limite biblice ("Sfanta Zeciuială"), istoric dovedite corecte (Imperiul Roman căzand după trecerea de la 10% la 12%, cand au si inceput escrocheriile fiscale), psihologico-practic verificate cu degetele etc!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor