Ziare.com

Vrei sa faci practica la Ministerul de Finante? Care sunt conditiile

Marti, 15 Aprilie 2014, ora 09:23

   

Vrei sa faci practica la Ministerul de Finante? Care sunt conditiile
Ministerul de Finante isi deschide portile, in perioada 15 iulie - 15 septembrie, pentru tinerii cu studii economice care vor sa faca practica timp de doua luni in cadrul institutiei.

Ministerul Finantelor Publice va participa, anul acesta, la a doua editie a Programului oficial de Internship organizat de Guvern, insa numai 11 studenti sau absolventi de facultate vor avea ocazia sa invete de la profesionistii din domeniul public, se arata pe site-ul institutiei.

"Timp de doua luni, in cadrul Ministerului Finantelor Publice - aparatul central - 11 studenti sau tineri absolventi ai programelor universitare de licenta vor avea ocazia sa participe la activitatile desfasurate in minister", se precizeaza in document.

Ministrul de Finante, Ioana Petrescu, sustine ca doreste ca tinerii sa fie implicati in activitatea uneia dintre cele mai importante institutii guvernamentale, avand ocazia sa contribuie la implementarea unor noi proicte utile economiei.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

"Este nevoie de mai multa deschidere a administratiei publice, a Ministerului Finantelor Publice. Dorim sa implicam tineri performanti in activitatile uneia dintre cele mai importante institutii guvernamentale. Asftel, au ocazia sa contribuie la implementarea unor politici publice utile economiei. Mizam pe un dublu castig: tinerii vor dobandi experienta si cunostinte practice, institutia va beneficia un suflu nou", sustine Petrescu.

Pentru a putea participa la programul de internship, candidatii trebuie sa aiba cetatenia romana, cel mult 24 de ani la inceputui practicii, sa fie studenti sau tineri absolventi ai programelor universitare de licenta, sa cunoasca bine cel putin o limba straina de circulatie internationala si sa aiba cunostinte de baza in domeniul IT.

Candidaturile vor fi depuse exclusiv online, iar termenul limita este 31 mai.

Totusi, candidatii trebuie sa indeplineasca si alte conditii specifice, in functie de directia pentru care aplica. Toate detaliile pot fi gasite pe site-ul Ministerului de Finante.

D.T.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 918 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Care sunt conditiile? Simplu, un tata sau mamica socialist, maghiar

sau rrom!
Cariera asigurata, se poate avansa pina la functia de premier in numai 2 luni si jumatate.
Daca nu ii umfla mascatii pe tata sau mama...

 

nu recomand studentilor aceasta practica

Nu vedeti unde ajuns Radu Rusanu, vechi functionar in acest minister?
Cunoscand atat de multe...portite ce se puteau deschide, a ajuns intruna care...nu prea se mai deschide asa usor.
Deci, atentie studenti la ce va puteti astepta!
Daca ar fi o masura...pe bune, chiar ar fi un dublu castig asa cum se spune in articol.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor