Capitala va avea un nou cartier rezidential

Vineri, 16 Mai 2008, ora 18:00
1781 citiri
Capitala va avea un nou cartier rezidential

Un nou ansamblu rezidential se va construi in nordul Bucurestiului, Lakeland Residence, investitia ridicandu-se la 25 de milioane de euro, au anuntat, vineri, CP Grupo si Neocasa.

Potrivit comunicatului, complexul va avea 144 de apartamente, distribuite pe 15 niveluri plus parter si trei parcari subterane pe trei niveluri. Lucrarile vor incepe in luna iunie 2008 si se vor finaliza in primul trimestru din 2010.

"Lakeland Residence se va construi pe malul lacului Plumbuita, avand acces direct catre Soseaua Colentina. Zona este binecunoscuta pentru parcurile si spatiile verzi. De asemenea, cartierul beneficiaza de o retea solida de mijloace de transport in comun, scoli, spitaluri, hoteluri, precum si supermarketuri", se arata in comunicat.

Agentul exclusiv de vanzare al proiectului, Neocasa, a fost infiintat in anul 1998.

Dezvoltatorul proiectului, CP Grupo din Madrid, are o experienta in domeniul rezidential de mai bine de 35 de ani si a pus bazele a peste 4.000 de asftel de proprietati, precum si sedii de birouri, clinici, hoteluri, cluburi sportive. In ianuarie 2007, dezvoltatorul a hotarat sa se extinda si in Romania.

Ziare.com dă startul Campionatului Gropilor din București! Participă și vezi pe ce loc se clasează primarul tău
Ziare.com dă startul Campionatului Gropilor din București! Participă și vezi pe ce loc se clasează primarul tău
Ziare.com dă startul campaniei ”Campionatul Gropilor” din București. Avem nevoie de cititorii noștri mai mult ca oricând pentru a face lucrurile să se miște. Tot ce trebuie să faci este...
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
Prin natura meseriei am tangenta saptamanal cu cei mai mari dezvoltatori, constructori si investitori in real estate. In ultimele saptamani, avand in vedere conjunctura alegerilor locale, evident...
#Bucuresti, #Capitala, #nord, #ansamblu rezidential, #Lakeland Residence , #stiri economice
Comentarii
H
haida..de! Teapa mare in imobiliare: PICA !
rank 1