Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum sa investesti la bursa

Marti, 12 Februarie 2008, ora 10:56
1537 citiri
Cum sa investesti la bursa

Remantec in parteneriat cu Vanguard, trademaster.ro si WTC Bucuresti propune un seminar interactiv "Trading for a Living!" in data de 9 martie, in vederea intelegerii si perfectionarii metodelor de investitii la bursa. Seminarul se adreseaza atat investitorilor la bursa, cat si tinerilor care doresc sa invete meseriile de broker, trader si consultant financiar.

Seminarul "Trading for A Living!" isi propune sa faca o introducere in tranzactionarea pe pietele financiare si sa prezinte toate aspectele privitoare la ceea ce inseamna meseria de trader si care sunt primii pasi in a deveni un trader profesionist.

Alegerea locului si timpului in care muncesti, lipsa unui sef si posibilitatea castigarii unor sume mari de bani intr-un timp relativ scurt sunt doar o parte dintre avantajele pe care le ofera o astfel de slujba, sustin organizatorii.

Data-limita de inscriere este 3 martie si pentru mai multe detalii puteti vizita site-ul www.trademaster.ro.

Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Made In Romania Bursa de Valori București lansează o noua ediție a programului Made in Romania, dedicat companiilor antreprenoriale. In acest an, programul își propune sa identifice 15...
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Volumul Cifrei De Afaceri Din Serviciile Prestate, In Creștere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul cifrei de afaceri din serviciile de piața prestate populației a crescut, ca serie...
#bursa, #investitie, #trader, #seminar , #stiri economice