FMI critica guvernul roman

Vineri, 31 Iulie 2009, ora 14:27
1248 citiri
FMI critica guvernul roman
Foto: Arhiva

Guvernul Romaniei s-a bazat prea mult pe fondurile de la Uniunea Europeana, a cheltuit prea mult si nu a reusit sa atraga fondurile puse la dispozitia sa, au declarat reprezentantii delegatiei Fondului Monetar International in Romania.

Potrivit unor surse prezente la discutiile dintre FMI si oficialii romani, acestia din urma au aratat ca se asteapta la o crestere a platilor in a doua parte a anului, cu peste un miliard de euro, relateaza Ziarul Financiar.

Delegatia FMI crede Romania a bugetat prea multe cheltuieli acoperite din fonduri europene, in conditiile in care nivelul de fonduri atrase a fost unul scazut.

Din cauza intarzierilor inregistrate in anumite proiecte, Emil Boc a declarat recent ca Romania risca sa piarda fondurile de preaderare PHARE, ISPA si SAPARD.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#delegatie FMI Romania, #atragere fonduri europene, #intalnire FMI Guvern , #stiri economice
Comentarii
Poza gelu
gelu
rank 1
R
Roxana, Iasi
rank 5
Banii din visteria statului au fost cheltuiti de PNL pentru a-si acoperi lipsa de credibilitate