Ziare.com

Franta da ajutoare de aproape 250 milioane euro agricultorilor

Miercuri, 12 Noiembrie 2008, ora 23:33

   

Franta da ajutoare de aproape 250 milioane euro agricultorilor
Ministrul francez al Agriculturii, Michel Barnier, a anuntat ca statul va oferi agricultorilor ajutoare de aproape 250 milioane euro, in cadrul unui plan guvernamental de urgenta, in contextul in care sectorul traverseaza o grava criza.

In special ciobanii vor beneficia de un ajutor de 50 milioane euro, "pentru a compensa daunele economice provocate de masurile luate pentru stoparea febrei catarale", precizeaza comunicatul ministerului, realizat cu ocazia unei intruniri a ministrului cu organizatiile agricole, informeaza AFP.

Circa 75 milioane euro sunt destinati imbunatatirii situatiei financiare a exportatorilor agricoli, in special a producatorilor de animale.

Guvernul prevede, de asemenea, 75 milioane dolari pentru reducerea costurilor energetice ale exploatarilor agricole, ce au crescut de la inceputul anului din cauza scumpirii petrolului in prima parte a anului.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Planul va fi finantat in limita a 204 milioane euro din fonduri nationale si europene.

Citeste mai multe despre Michel Barnier Franta ajutor fermieri ciobani
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 621 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

unde ar da la noi?

lipitorile locale au planuri de smanglit, numai grija de tara si agricultura nu au...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor