In Bucuresti se cauta prinzatori de caini si potcovari

Joi, 05 Iunie 2008, ora 13:56
2945 citiri
In Bucuresti se cauta prinzatori de caini si potcovari

In Bucuresti sunt disponibile in acest moment 50 de posturi de prinzator de caini si 27 de fierar-potcovar.

Potrivit datelor Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca, dintr-un total de 693 de posturi libere de muncitori calificati, in Bucuresti, cele mai multe dintre ele, 66, vizeaza soferii de autocamion sau masina de mare tonaj.

Pe locul doi se situeaza operatorii confectioneri pentru industria de imbracaminte din tesaturi (40 de posturi), urmati de sudorii manuali cu arc electric (28 de locuri). Spre deosebire de ultimii, sudorii manuali cu flacara de gaze sunt mai putin cautati, dat fiind ca numarul posturilor vacante este de 10.

Fierar-potcovarii se plaseaza pe locul patru in randul posturilor libere la categoria muncitori calificati.

In Bucuresti exista si 466 de posturi libere pentru muncitorii necalificati, cele mai multe dintre ele fiind pentru comisioner-curier bagajist (83 de locuri), urmate de vanzator la domiciliul clientului pe baza de comanda (67 de locuri) si de hingher.

Pentru persoanele cu studii medii sunt disponibile 492 de posturi. Cele mai multe dintre ele, adica 120, le revin agentilor de securitate.

Posturile vacante pentru care este nevoie de studii superioare sunt cele mai putine, doar 27. Cele mai multe locuri sunt pentru inspector de specialitate in administratia publica (6 posturi) urmate de administrator de credite si inginer hidroenergetician, cu cate patru posturi fiecare.

Ziare.com dă startul Campionatului Gropilor din București! Participă și vezi pe ce loc se clasează primarul tău
Ziare.com dă startul Campionatului Gropilor din București! Participă și vezi pe ce loc se clasează primarul tău
Ziare.com dă startul campaniei ”Campionatul Gropilor” din București. Avem nevoie de cititorii noștri mai mult ca oricând pentru a face lucrurile să se miște. Tot ce trebuie să faci este...
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
Prin natura meseriei am tangenta saptamanal cu cei mai mari dezvoltatori, constructori si investitori in real estate. In ultimele saptamani, avand in vedere conjunctura alegerilor locale, evident...
#Bucuresti, #forta de munca, #posturi, #libere , #stiri economice