In plina criza, romanii cumpara telefoane scumpe

Miercuri, 12 August 2009, ora 07:56
1754 citiri
In plina criza, romanii cumpara telefoane scumpe

Desi suntem in plina criza economica, romanii nu renunta la una dintre cele mai mari pasiuni ale lor, si anume telefoanele mobile performante.

In numai cateva zile au fost lansate o sumedenie de exclusivitati, care de care mai celebre: IPhone-ul 3G S al celor de la Apple, primul smartphone de la Toshiba - si cel mai puternic in acest moment - sau HTC Magic, cel mai nou telefon cu platforma Android, informeaza Romania libera.

Orange a facut primul pas si a adus pe piata nostra, la scurt timp de la lansarea mondiala, noua versiune a gadgetului-minune al celor de la Apple, iPhone-ul 3G S.

Lansarea noului iPhone a fost asteptata cu sufletul la gura, existand cumparatori care s-au asezat la coada inca din timpul noptii cu speranta ca vor prinde un 3G S.

Orange a mai lovit o data, anuntand disponibilitatea pentru utilizatorii romani a celui mai puternic smartphone al momentului, Toshiba TGO1, care se vinde la preturi si mai mici: 399 euro cu abonament si 450 de euro la liber.

Raspunsul Vodafone a constat in aducerea HTC Magic, cel mai nou telefon cu platforma Android, un smartphone primit cu mare interes in intreaga lume.

Ce anume ii determina insa pe producatori, operatori si vanzatorii de telefoane sa faca astfel de eforturi si sa arunce pe piata telefoane scumpe in aceste zile cand toata lumea vorbeste despre recesiune economica si o restrangere a cheltuielilor?

Raspunsul l-au dat ultimele studii de piata, care arata ca interesul romanilor pentru tehnologia de ultima ora a ramas constant, in ciuda conditiilor economice generale.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#telefoane scumpe romani, #romani cumpara telefoane scumpe, #IPhone romani , #stiri economice