Madoff ar putea pleda vinovat

Sambata, 07 Martie 2009, ora 14:52
762 citiri
Madoff ar putea pleda vinovat
Foto: Reuters

Bernard Madoff, acuzat de o frauda de 50 de miliarde de dolari, ar putea pleda vinovat in cadrul procesului care incepe saptamana viitoare.

Un document semnat vineri de catre procurori si avocatul lui Madoff indica faptul ca fostul om de afaceri de pe Wall Street ar putea pleda vinovat pentru toate capetele de acuzare, scrie Reuters.

Prima aparitie in instanta, pentru a alege cum pledeaza, va fi pe 12 martie. Pana acum, Madoff nu facut declaratii pentru nici unul dintre capetele de acuzare.

Madoff este detinut in arest la domiciliu, iar pe 10 martie va aparea in instanta pentru un posibil conflict de interese care il implica pe avocatul sau principal, Ira Sorkin.

Avocatii sai au refuzat sa dea declaratii in privinta modului in care va pleda clientul lor.

Madoff este in arest de pe 11 decembrie, dupa ce a marturisit ca a fost liderul unei scheme Ponzi, prin care a cauzat pierderi de 50 de miliarde de dolari investitorilor sai.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Bernard Madoff, #schema Ponzi, #frauda financiara , #stiri economice