Ziare.com

Nuclearelectrica a lansat o licitatie de 3,06 milioane euro pentru servicii de mentenanta si piese de schimb

Duminica, 15 Decembrie 2019, ora 16:00

   

Nuclearelectrica a lansat o licitatie de 3,06 milioane euro pentru servicii de mentenanta si piese de schimb
Compania Nuclearelectrica, care opereaza centrala nucleara din Cernavoda, a lansat o licitatie de 3,06 milioane euro pentru achizitia de servicii de mentenanta preventiva si corectiva si pentru achizitia de piese de schimb, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Compania vrea sa cumpere "servicii de mentenanta preventiva si corectiva si asigurare a stocului de piese de schimb pentru monitoarele fixe pentru controlul contaminarii de la CNE Cernavoda si servicii de instruire a personalului de specialitate din cadrul CNE Cernavoda".

Achizitia are ca obiect servicii de mentenanta preventiva si corectiva pentru monitoarele fixe pentru controlul contaminarii, de fabricatie MIRION (Rados), de la CNE Cernavoda.

In plus, compania vizeaza si asigurarea stocului de piese de schimb critice (pentru interventie rapida) pentru aceste monitoare si servicii de instruire la producator, a personalului de specialitate al CNE Cernavoda, in cadrul unei perioade contractuale de 48 de luni.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/ angajat. Afla mai multe AICI!

Ofertantii trebuie sa aiba un nivel mediu al cifrei de afaceri globala pe ultimii 3 ani (2016, 2017, 2018) de minimum 8 milioane Lei. Garantia de participare trebuie sa fie constituita in valoare de 145.000 lei si trebuie sa fie irevocabila.

Tipul procedurii este licitatie deschisa, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 30 ianuarie 2020.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: NEWS.RO

Articol citit de 1039 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Mentenanta - Intretinere

Mai fratilor, m-ati dat peste cap cu mentenanta voastra!!!, vorbiti in romaneste ca de aceea suntem in Romania, se zice intretinere.

 

....................................................chiar asa!

...am fost aici in 'Maintenance' timp de 28 de ani!Este intretinere, reparatii, modernizati!...Probabil ca 'Mentenanta aia' provine din engleza lui,fifor dragnea,dracila,nastase,antonescu,ponta,etc. Trebuie odata decis in ce limba sau limbaj aceste lucruri pot fi clarificate!Sint curios cum un vorbitor de engleza traduce 'mentenanta' romanesca in engleza!Si acum in Romania computerele sint denumite Calculatoare!Computerele computeaza!O operatie cu mult mai complexa decit doar a calcula!...un fel de R la patrat in aria cercului de Teleormania!
viorel ratiu cincinnati oh usa


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor