Ziare.com

Patronii romani se gandesc sa-si mute afacerile in Bulgaria

Sambata, 30 Ianuarie 2010, ora 12:52

   

Patronii romani se gandesc sa-si mute afacerile in Bulgaria
Pentru a evita soarta celor 22.000 de companii care au intrat in insolventa anul trecut din cauza fiscalitatii ridicate din Romania, patronii romani se gandesc sa-si relocheze afacerile in Bulgaria, stat in care regimul fiscal este mai avantajos.

"Guvernul ne obliga sa luptam impotriva distrugerii capitalului autohton prin masurile pe care le pregateste mediului de afaceri. In acest caz, mutarea afacerilor in Bulgaria, Cipru sau orice alt paradis fiscal este singura solutie, insa asta va insemna si venituri mai mici la buget, pe care statul va trebui sa le acopere cu noi imprumuturi", a declarat vineri Florin Parvu, vicepresedinte al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, citat de Gandul.

Potrivit acestuia, printre avantajele relocarii la Sud de Dunare se numara un impozit pe profit de numai 10% si costurile operationale cu 40% mai scazute.

Nu in ultimul rand, si costurile cu salariile sunt mai mici in Bulgaria, potrivit expertilor in domeniu.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2288 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

trebuie schimbata legea si mai ales guvernul hotilor pdl cu mega afaceri

Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania trebuie sa ia legatura cu asociatiile echivalente din UE si sa porneasca cat mai rapid demonstratii de masa contra tembelilor. Guvernantii sunt interesati sa stinga orice urma de concurenta pentru a instaora monopoluri in toate domeniile pentru protejatii clicii pdl.
22.000 de companii insemana cel putin 50.000 de oameni ce pot de maine sa picheteze toate oficiile guvernamentale din tara si asta cat mai vizibil international.
Fiecare zi in plus le da mai multa putere, singura directie in care trebuie sa se restranga "activitatea" sunt nenumaratele si nesintitele "servicii" platite gras de cei ce muncesc cinstit.
Statul securist basescian trebuie sa fie oprit cat mai sunt sanse sa nu ajungem intr-o dictatura a la Corea de Nord. Stadiul ceausescu l-am depasit demult dpdv al securistilor activi!

 

De ce va ginditi?

Sa va mutati hudrubalele in Bulgaria,acolo se fura mai mult si mai bine?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor