Ziare.com

Uniunea Europeana va lua masuri pentru sustinerea industriei

Joi, 16 Octombrie 2008, ora 11:34

   

Uniunea Europeana va lua masuri pentru sustinerea industriei
Comisia Europeana va prezenta pana la sfarsitul anului masuri pentru sustinerea industriei in fata incetinirii economice, potrivit unui proiect ce urmeaza sa fie aprobat joi de cele 27 de state ale Uniunii, in cadrul summit-ului european.

Consiliul European, ce reuneste sefii de stat si ai guvernelor, "si-a subliniat hotararea de a lua masurile necesare pentru a raspunde la reducerea cererii si la diminuarea investitiilor, si, in principal, pentru a sustine industria europeana", conform unui document obtinut de AFP, citat de Newsin.

Consiliul a solicitat Comisiei Europene sa formuleze propuneri adaptate pana la sfarsitul anului. Consiliul a mai subliniat ca "realizarea unor reforme structurale este mai importanta ca niciodata pentru a ajuta la recuperarea ritmului de crestere si pentru a ameliora piata muncii din Europa.

Liderii europeni vor incerca sa-si defineasca prioritatile privind reformarea sistemului financiar mondial joi, in a doua zi de summit, inaintea reuniunii de sambata dintre Jose Manuel Barroso, Nicolas Sarkozy si George W. Bush, la Camp David.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Dupa ce toate cele 27 de state membre UE au decis sa sprijine masurile hotarate duminica de tarile din Zona euro pentru a rezolva criza financiara, europenii vor sa profite de unitatea dintre ele pentru a obtine un nou "Bretton-Woods" si pentru a remodela sistemul financiar international.

Citeste mai multe despre UE industrie summit consiliul european
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 776 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

MAI MAI MAI

De unde o fi avand bani Comisia asta,Sau e vremea cand cei care produc trebuiesc ajutati de cei care tae frunze la caini ?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor