Vacante la pret redus. Cupoanele, noul trend in turism

Marti, 20 Septembrie 2011, ora 07:51
1521 citiri
Vacante la pret redus. Cupoanele, noul trend in turism

Vacantele vandute prin cupoane castiga din ce in ce mai multi adepti. Toata lumea are ceva de castigat. Turistul castiga pentru ca plateste mai putin pentru un pachet turistic, agentia de turism incaseaza acelasi comision, iar site-urile de reduceri si hotelurile castiga notorietate. Preturile mici sunt cel mai mare avantaj.

Roma si Praga de la 570 de lei

Reprezentantii agentiilor de turism au explicat, pentru Bloombiz, ca destinatiile sunt alese in functie de cerinta publicului.

Daca agentiile Terra Tour, Onext Travel si Carpe Diem au inregistrat cele mai mari vanzari pentru Roma, cea mai bine vanduta destinatie turistica prin intermediul cupoanelor, de la TRSM, a fost Turcia.

Cele mai cautate destinatii pentru vacantele vandute prin cupoane sunt Roma si Praga.

Pentru 2 nopti de cazare, intr-o camera superioara, cu vedere panoramica, mic dejun inclus si acces nelimitat la SPA, intr-un hotel de 5 stele din Praga, veti plati doar 570 de lei. Pretul are aplicata o reducere de 67%, de la costul initial, de 1.730 de lei.

Putin mai mult veti plati pentru Roma. O minivacanta de trei nopti, cu mic dejun inclus, la un hotel de 3 stele, costa 690 de lei. In pret este inclus si biletul de avion. Voucherul este valabil doar pentru o persoana.

Citeste mai multe despre Vacante la pret redus. Cupoanele, noul trend in turism pe Business24.ro.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#turism, #vacanta low cost, #vacanta ieftina, #oferte vacanta , #stiri economice