Ministrul Turismului: Enescu va fi intotdeauna mai puternic decat o "frunza"

Duminica, 03 Iunie 2012, ora 14:32
2584 citiri
Ministrul Turismului: Enescu va fi intotdeauna mai puternic decat o "frunza"

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Eduard Hellvig, a declarat, sambata, la Targu-Carbunesti, ca Romania are valori de patrimoniu care nu trebuie reinventate, cum ar fi Constantin Brancusi si George Enescu, care sunt mult mai expresivi decat brandul promovat de fostul ministru Elena Udrea.

"Indiferent daca-mi doresc sau nu 'frunza', exista un buget care a fost alocat pentru promovarea Romaniei, exista un buget in derulare si evident ca problematica de brand ma preocupa, dar eu cred ca dincolo de ceea ce inseamna o imagine, o frunza sau altceva, cel mai important lucru este sa avem o legatura intre ceea ce promovam si realitate, pentru ca oamenii vin cu o speranta in momentul in care promovezi ceva si cand vad ca realitatea arata altfel, a doua oara nu mai vin.

Sunt valori de patrimoniu care nu cred ca trebuie reinventate, cum ar fi Brancusi sau Enescu, sunt valori nationale care sub o forma sau alta trebuie utilizate nu neaparat din persepectiva de marketing, ci din persepectiva de identitate si de imagine. Enescu va fi intotdeauna mai puternic decat o 'frunza' ", a declarat, sambata, la Targu-Carbunesti, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Eduard Hellvig a mai adaugat ca este o onoare faptul ca Printul Charles promoveaza Romania.

"Romania nu trebuie neaparat promovata cu Printul Charles, Romania trebuie promovata cu tot ceea ce are ea si aici este o onoare si o deosebita placere a noastra ca avem un asemenea partener care promoveaza Romania, dar eu cred ca Romania are lucruri importante de promovat, nu trebuie sa reinventam lucrurile, aici sunt lucruri esentiale, care pot fi promovate si doar trebuie sa fim coerenti", a precizat, sambata, la Targu-Carbunesti, ministrul Eduard Hellvig.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Eduard Hellvig, a fost prezent, sambata, in localitatile gorjene Polovragi, Targu-Carbunesti si Bilteni, pentru a-i sustine pe candidatii PNL la alegerile locale.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#brand Romania frunza, #valori patrimoniu Romania, #Eduard Hellvig brand Romania , #ministrul Turismului si Dezvoltarii