Un liberal il pune la zid pe Geoana: Vrea marele castig, dar e abonat la "mai incearca o data"

Luni, 25 Noiembrie 2013, ora 09:25
1921 citiri
Un liberal il pune la zid pe Geoana: Vrea marele castig, dar e abonat la "mai incearca o data"

Scandalul dintre PSD si PNL, iscat de declaratiile lui Geoana, care sustine ca social-democratii ar trebui sa aiba candidat propriu la prezidentiale, continua cu un nou episod. De aceata data, secretarul general al liberalilor, Eduard Hellvig, sustine ca Geoana vrea marele castig, dar este abonat la "mai incearca o data".

Eduard Hellvig scrie, pe blogul personal, ca senatorul Mircea Geoana incearca sa se legitimeze in PSD drept varf de lista la alegerile europarlamentare prin raportarile repetate la Crin Antonescu, cerand un respect pe care l-ar fi pierdut "pe mana" lui odata cu prezidentialele din 2009.

"Cu toate acestea, ca orice jucator, persevereaza, nevazand in asta un avertisment, ci sansa lui de a prinde potul. In timp ce deschide capac dupa capac, isi face vreme sa mai dea si sfaturi, ignorand ridicolul in care se plaseaza. Dupa ce a 'razuit' in 2009 sansa USL si a Romaniei la prezidentiale, azi e sfatos si dornic, din nou, 'sa mai traga o data", sustine secretarul general al PNL.

Acesta apreciaza ca Geoana "s-ar fi inscris in cursa pentru un semipromis/semidiscutat loc unu in lista pentru alegerile europarlamentare".

Geoana, in fata a mii de pesedisti: Mihaela, in continuare dragostea mea! PSD trebuie sa castige tot

"Ca sa vrei sa te legitimezi pe primul loc drept candidat la europarlamentare cu o singura idee de campanie, anume Crin Antonescu, sau ca sa vrei sa te faci auzit doar cerand un respect pe care, persoanal, l-ai pierdut pe mana ta, cand ai ignorat avertismentul 'mai trage o data' si te-ai lacomit la cartonasul 'vizite nocturne inainte de alegeri' ar putea fi deplasat pentru oricine. Dar Mircea Geoana nu e oricine", adauga Hellvig.

"Antonescu se poate lipsi de sfaturile lui Geoana"

Secretarul general al PNL adauga ca Antonescu se poate lipsi de sfaturile lui Geoana in ceea ce priveste respectul fata de aliati, deoarece stie sa se poarte si cu aliatii si cu cei care nu ii sunt aliati.

"Dar e ridicol ca tocmai dl Geoana insista pe ideea de respect, domnia sa care a avut, degeaba, tot respectul nostru, al liberalilor, in 2009, si si-a batut joc de el. Desi a fost un candidat sub asteptari, fapt certificat, din nefericire, cu cateva ore inaintea momentului final de propriile sale actiuni, a avut sustinerea si respectul lui Crin Antonescu si ale liberalilor.

Geoana, in fata a mii de pesedisti: Mihaela, in continuare dragostea mea! PSD trebuie sa castige tot

A preferat, in mod inexplicabil - sau poate nu - cartonasul razuibil cu 'poate data viitoare'. E la fel de ridicol, dar asta e deja o treaba interna a PSD, sa vorbesti despre respectul ce trebuie acordat social democratilor dupa ce, prin actiunile tale si prin pozitiile tale, ti-ai pus colegii in situatia de a te trimite pe tusa, dupa ce ai demarat o noua constructie, dupa ce ai negociat unde si cu cine nu ar fi fost de negociat", a mai sustinut liberalul.

Geoana a declarat ca liberalii ar trebui sa mearga singuri in alegeri, si nu alaturi de social-democrati, pentru a-si da seama de valoarea lor reala si ca "aceia care nu inteleg sa isi respecte aliatii de buna-credinta nu merita respectul PSD", iar acest lucru trebuie spus mai clar.

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Eduard Hellvig scandal Geoana, #Geoana PSD prezidentiale, #Geoana scandal USL , #stiri Eduard Raul Hellvig
Comentarii