Batalia dintre Schwartzenberg si Ghita se muta in justitie

Luni, 10 Octombrie 2011, ora 16:46
2938 citiri
Batalia dintre Schwartzenberg si Ghita se muta in justitie

Elan Schwartzenberg, patronul Realitatea Media, a anuntat luni ca a depus plangere penala impotriva Asesoft International SA si a lui Sebastian Ghita pentru "concurenta neloiala". In replica, Sebastian Ghita spune ca "Sorin Ovidiu Schwartzenberg" nu a inteles ca jurnalistii Realitatea nu sunt roti de rezerva, alegand calea "pacalelii tip FNI".

"Prea multe declaratii si prea putine fapte din partea domnului Schwartzenberg. A avut cateva luni de zile in care putea sa aduca bani in calitate de asa zis actionar. A ales calea insolventei si a pacalelii tip FNI. Realitatea nu este nici Audi din stenogramele lui Vantu, nici autobuzul din declaratiile lui Schwartzenberg.

Realitatea este facuta de jurnalisti si telespectatori. Sorin Ovidiu Swartzenberg nu a inteles ca jurnalistii nu sunt roti de rezerva, piese de schimb sau bagaje si nici uscaturi asa cum spune Rovigo", a declarata Ghita pentru Mediafax

Patronul Asesoft mai spune ca familiile jurnalistilor au nevoie de resurse materiale, iar "de la intarzieri la plata de 9 luni in epoca Sorin Ovidiu Schwartzenberg" la plata la zi a salariilor s-a ajuns "cu eforturile jurnalistilor, a companiei MediaConsulta si Asesoft".

Replicile acide ale lui Sebastian Ghita fac referire la faptul ca, intr-o scrisoare transmisa, vineri, catre personalul Realitatea Media, Elan Schwartzenberg a rezumat situatia de la Realitatea spunand: "Plastic vorbind, am cumparat un autobuz si ma uit siderat cum fostul sofer (dat deja afara) incearca sa fuga cu tot cu autobuz, cu pasageri cu tot si cu bagajele tuturor si cu banii incasati pe bilete, fara sa inteleaga ca mai devreme decat intelege el urmeaza un final dezastruos!".

Tot luni, Elan Schwartzenberg, patronul Realitatea Media, a anuntat ca a depus plangere penala impotriva Asesoft International SA, a lui Sebastian Ghita si a RTV Satellite Net SRL, prin care se solicita declansarea urmaririi penale pentru savarsirea "infractiunilor de concurenta neloiala".

"In acest sens, s-au sesizat fapte in legatura cu racolari de personal dintre angajatii Realitatea Media SA pentru a fi angajati pe RTV Satellite Net SRL, parazitarea marcilor Realitatea TV si RTV, abuzuri cu privire la utilizarea bunurilor si patrimoniului societatii Realitatea Media SA, interventii in grila de programe a postului Realitatea TV fara acordul organelor statutare ale societatii Realitatea Media SA, titularul licentei audiovizuale pentru acest post de televiziune", se arata intr-un comunicat remis de Elan Schwartzenberg catre Mediafax.

Potrivit lui Schwartzenberg, plangerea a fost depusa la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
#Schwartzenberg Ghita concurenta neloiala, #Ghita proces Realitatea , #Realitatea TV