Ce vrea sa faca Elan Schwartzenberg cu Realitatea Tv

Luni, 24 Octombrie 2011, ora 13:27
6141 citiri
Ce vrea sa faca Elan Schwartzenberg cu Realitatea Tv
Foto: Antena3

Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea Tv, a vorbit, luni, despre viitorul postului de televiziune.

"Din acest moment avem doua obiective: ne vom indeplini toate obligatiile fata de parteneri si angajati si doresc sa iesim cat mai nepatati din aceasta procedura de reorganiazare", a declarat omul de afaceri intr-o conferinta de presa.

Acesta a subliniat ca, pana de Craciun, "sper sa finalizam toate detaliile, la cel mai inalt nivel"

"Mai avem echipamente de recuperat din fostul sediu. Suntem oricum pregatiti cu alte echipamente pe care, cu costuri suplimentare, le vom avea in noul sediu in doua saptamani. Ne vom indeplini toate obligatiile fata de clienti, parteneri si angajati si cu ajutorul celor de la Rovigo imi doresc sa iesim cat mai repede, cu capul sus, din aceasta procedura judiciara.

Sigur, suntem intr-un moment in care lucrurile nu sunt finalizate, transmitem de aici, pentru ca aceasta echipa stie sa transmita si de pe front. Sper cat mai curand, inainte de Craciun chiar, sa iesim din aceasta situatie", a adaugat Elan Schwartzenberg.

De asemenea, proprietarul Realitatea Tv a comentat si afirmatiile facute de Corina Dragotescu, jurnalista ramasa in tabara lui Sebastian Ghita, care a povestit ca oamenii lui Elan Schwartzenberg au intrat in sediul din Casa Presei Libere si au smuls toate cablurile.

"O respect ca femeie, dar nu cred ca ne-am aratat chilotii unul altuia. In plus, daca nu fac afaceri cu statul asta nu inseamna ca sunt sarac, impotent financiar. Nu am avut niciodata credite la banca. Exista insa in spatele mele un grup financiar israelian suficient de potent financiar", a comentat omul de afaceri.

Despre relatia cu Sebastian Ghita

Schwartzenberg a vorbit si despre relatia cu Sebastian Ghita, fostul manager al Realitatii, desi a subliniat ca "in general am relatii cu doamne, nu cu baieti".

Preluare ostila: Echipa lui Elan Schwartzenberg emite pe frecventa Realitatea TV

"Cred ca prizonierii nu se impusca. Ii ofer sansa de a se reabilita. Il rog sa-si ceara scuze echipei si, daca ei il iarta, cine sunt eu sa fac altfel? Ii reamintesc insa ca a intervenit in politica editoriala. As vrea sa se uite in ochii mei si sa spuna ca are finantare pe urmatorii 20 de ani. Nu a platit nici macar satelitul, care este vital intr-o televiziune.

As vrea sa aiba curajul sa vina in fata presei si oamenilor si sa spuna ca a venit la mine aproape plangand si mi-a zis 'eu nu mai fac fata sa platesc luna de luna ce se intampla aici'. Poate o fi primit vreo mostenire in ultimele zile. Totusi, raman la relatiile mele cu doamnele, cu baietii nu ma pricep", a completat proprietarul Realitatea Tv.

In finalul conferintei, a apreciat ca "vom avea nevoie de mai putin de cinci milioane de euro si vom rezolva toate datoriile Realitatii. Pot sa va garantez ca am acesti bani sau finantarea necesara. Am verificat si azi dimineata si aveam in cont peste un milion de euro. Cred ca sunt suficienti pentru saptamana aceasta. (...)

Redactia si vedetele sunt aici, celelalte vor veni mai tarziu. Nu stiu daca vor mai avea loc toti", a conchis omul de afaceri.

Emisia postului Realitatea TV a fost preluata, duminica, incepand cu ora 18:00, de echipa redactionala controlata de Elan Schwartzenberg.

Echipa lui Sebastian Ghita nu a anticipat aceasta miscare, astfel ca, in acest moment, nu mai transmite deloc, nici pe noua frecventa, nici sub noua sigla, RTV.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Elan Schwartzenberg Realitatea TV, #Realitatea preluata Elan , #Realitatea TV
Comentarii
C
Cronos
rank 3
Poza maxi
maxi
rank 5
Cine e in echipa lui GHITA?!