Elan Schwartzenberg: Udrea n-o sa ma caute in 2012, il cauta pe Vintu

Joi, 27 Octombrie 2011, ora 21:15
4330 citiri
Elan Schwartzenberg: Udrea n-o sa ma caute in 2012, il cauta pe Vintu

Patronul Realitatii TV a glumit, joi seara, pe seama celor care spun ca nu este el adevaratul proprietar al postului, indemnandu-i, mai ales pe ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, sa-l caute pe Sorin Ovidiu Vintu in campania electorala din 2012.

"Eu nu doresc sa contrazic pe nimeni, in special pe Udrea, care e foarte bine informata. Cand am auzit comentariile, am avut un gust amar, dar mi-am dat seama ca e o chestie extraordinara pentru mine. Daca si Ponta si Antonescu ar spune, ar fi un lucru exceptional

Toata lumea face presiuni asupra patronilor, banuiesc ca asa va fi si la alegerile din 2012. Sunt convins ca doamna Udrea n-o sa ma caute, o sa-l caute pe domnul Vintu", a spus Schwartzenberg la B1 TV.

Omul de afaceri a adaugat ca "fauna politicii romanesti" din ultimii 15 ani ar trebui sa tina minte ca a avut relatii foarte stranse cu Sorin Ovidiu Vintu.

"Intre noi fie vorba - stiu ca toata fauna politicii romanesti, din toate partidele, l-au frecventat pe Vintu, au fost foarte apropiati. Daca in ultimii 15 ani de zile toata lumea a avut relatii cu dansul, e vreo problema?

O sa-i fac o statuie imensa lui Vintu pentru ca a fondat Realitatea (...) Doamna Udrea mi-a luat o parte de pe inima, ca si partidul ei. Oricare ma va cauta, il trimit la domnul Vintu.

Eu nu candidez la anul la nimic, dar ei toti candideaza, dar poate il conving pe Bobby Paunescu sa fac un filmulet, o sceneta cu fauna politica, despre Vintu in viata lor", a mai declarat Schwartzenberg.

Bogdan Chireac: Vintu e briliant, i-am spus "Grasutule" esti minunat

Zvonuri ca Sorin Ovidiu Vintu ar fi in spatele lui Elan Schwartzenberg au aparut dupa ce pe Internet a fost postat un filmulet in care jurnalistul Bogdan Chireac ii spunea colegei sale Corina Dragotescu faptul ca il felicita pe "grasutul" Sorin Ovidiu Vintu ca ar fi reusit "miscarea cu Elan".

Elan Schwartzemberg a cumparat Realitatea TV de la Sorin Ovidiu Vintu si, saptamana trecuta, a preluat emisia si o parte din redactie de la managerul Realitatii, Sebastian Ghita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Schwartzenber Udrea Vintu, #Schwartzenberg Udrea cauta Vintu , #Sorin Ovidiu Vintu