Cum si-a petrecut Elena Basescu noaptea nuntii (Galerie foto)

Luni, 03 Septembrie 2012, ora 15:23
13225 citiri
Cum si-a petrecut Elena Basescu noaptea nuntii (Galerie foto)
Foto: Twitter/Elena Basescu

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, s-a maritat, sambata, cu Bogdan Ionescu, iar evenimentul a fost marcat de o petrecere de pomina.

Dupa ce a postat imagini de la cununia civila si de la ceremonia de la biserica, acum mezina din familia prezidentiala le arata prietenilor sau virtuali cum a fost petrecerea nocturna de la Snagov.

Pe contul sau de Twitter, Elena Basescu a postat mai multe imagini, printre care si una cu "Buchetul de mireasa de la Iris".

Mezina presedintelui povesteste si ca "M-au furat Codin si verisorii mei, ajutati de nenea Nelu care a venit cu o trasura trasa de 2 cai".

Urmatoarea imagine pe care a postat-o EBa este cea cu "mami", Maria Basescu. Daca la Starea Civila si la biserica, prima doamna a decis sa poarte doua deux-piece-uri, la petrecere, sotia presedintelui Romaniei s-a schimbat si a purtat o rochie.

Chiar daca initial se zvonea ca mireasa nu-si doreste sa pastreze aceasta traditie, cavalerul de onoare al mirilor, Codin Maticiuc, a furat-o la miezul noptii pe fiica presedintelui.

Codin si verisorii Elenei Basescu au plimbat mireasa prin curtea palatului cu o trasura trasa de doi cai albi, iar ca rascumparare i-au cerut lui Bogdan Ionescu un dans cu sotia sa. Momentul in care se negocia mireasa a fost, si el, imortalizat.

Si recuperarea miresei a fost surprinsa intr-o fotografie, pe care EBa a postat-o pe reteaua sociala.

Daca in timpul slujbei de la biserica, Traian Basescu a varsat cateva lacrimi, exclamand ca "a plecat fata lu' tata!", la petrecere, socrul mic a invitat-o pe mireasa la dans, apoi a urmat un moment emotionant in care presedintele isi saruta fiica pe obraz.

De asemenea, EBa s-a fotografiat si cu sora ei, Ioana, si iubitul acesteia, Giovanni.

Fiica cea mica a presedintelui a postat si o imagine cu Elena Udrea. Democrat-liberala a postat, ulterior, si impresiile sale despre eveniment.

"Nunta Elenei Basescu a trecut, prea repede, precum orice lucru minunat. A fost o mireasa ca o printesa si nunta a fost ca un basm scris pentru ea. Doar ca nuntasii nu au petrecut trei zile ci intr-o singura noapte cat altii in trei!:)", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Ulterior, Elena Udrea a postat, la randul sau, fotografii de la nunta.

"Alaturi de cea mai frumoasa mireaa", descrie pedelista imaginea.

Intr-o alta imagine, fostul ministru apare langa sotul sau si familia Boc.

Totdata, Elena Udrea a postat o poza cu "minunatul meu sot", Dorin Cocos.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Elena Basescu nunta, #EBA fotografii nunta Syda, #poze petrecere nunta Basescu , #nunta