Nunta Elena Basescu: Democrat-liberalii spun ca a fost una traditionala, cu mult bun gust

Duminica, 02 Septembrie 2012, ora 20:24
9099 citiri
Nunta Elena Basescu: Democrat-liberalii spun ca a fost una traditionala, cu mult bun gust
Foto: Money

Democrat-liberalii au declarat ca nunta Elenei Basescu a fost "foarte frumoasa si cu mult bun gust", un eveniment la care oamenii "s-au simtit foarte bine" si au dansat pe acelasi ring indiferent de "categoriile sociale" din care faceau parte.

"A fost o nunta foarte frumoasa, decenta, cu mult bun gust si la care oamenii s-au simtit foarte bine. Am plecat putin mai devreme si doar l-am vazut (doar a vazut tortul, nu a mancat - n.red.). A fost foarte frumos si cu mult bun-gust si decenta", a spus vicepresedintele PDL Raluca Turcan.

In ceea ce il priveste pe Cristian Preda, el a afirmat ca a fost "socat" sa vada persoane "care sambata dupa-amiaza ies din casa ca sa fluiere o nunta". "A fost o atmosfera foarte relaxata (la nunta - n.red.), a completat prim-vicepresedintele PDL.

Si presedintele partidului, Vasile Blaga, a precizat ca "s-a simtit foarte bine" si ca l-a impresionat "simplitatea si decenta nuntii". "M-am simtit foarte bine. M-a impresionat simplitatea, o nunta decenta, romaneasca tipica. Asta a apreciat si premierului Filat. O nunta placuta", a sustinut Vasile Blaga.

Presedintele PDL a explicat si de ce a decis sa mearga cu autocarul la petrecerea de la nunta Elenei Basescu: "Am cazut de acord ca este mult mai simplu si castigam si timp si am mers cu autocarul. Va dati seama, mergeam cu 40 de masini, 40 de familii eram 35 in autocar, asa ca a fost mult mai bine asa".

Si Cristian Boureanu a mentionat ca atmosfera de la nunta a fost foarte placuta si ca toti oamenii au dansat "pe acelasi ring" indiferent de "categoria sociala" din care faceau parte.

"Atmosfera de nunta, ne-am simtit foarte bine, foarte multa lume a plecat dimineata. A fost un dar, un plic ca la nunta. Da, am dansat, chiar ne-am simtit foarte bine. Am plecat la inchidere, dimineata de tot si ne-a placut.

Cred ca este cel mai important lucru la o nunta ca lumea sa se distreze indiferent cine sunt invitatii si ne-a placut ca, desi au fost oameni de toate felurile, toate categoriile sociale, cu vechi colegi, prieteni, politicieni nu a facut nimeni nicio diferenta. Toata lumea a dansat pe acelasi ring", a declarat vicepresedintele PDL Cristian Boureanu.

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
#nunta Elena Basescu invitati, #nunta Elena Basescu Bogdan Ionescu , #nunta