Nunta Elenei Basescu, in imagini

Sambata, 01 Septembrie 2012, ora 22:36
24237 citiri
Nunta Elenei Basescu, in imagini
Foto: Twitter/Elena Basescu

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, s-a maritat, sambata, cu Bogdan Ionescu. Pe tot parcursul zilei, mezina familiei prezidentiale si-a tinut la curent fanii de pe Twitter cu desfasurarea evenimentelor.

Inca de dimineata, EBa anunta, pe Twitter, ca "Astazi este ziua nuntii mele".

In jurul orei 12:00, fata presedintelui, impreuna cu mirele Bogdan Ionescu, s-au prezentat la Primaria Sectorului 2, unde a avut loc cununia civila.

Ceremonia a durat aproximativ zece minute. Casatoria civila a fost oficiata chiar de primarul Neculai Ontanu.

Evenimentul a fost insa umbrit de huiduielile protestarilor, care au cerut demisia presedintelui Traian Basescu. "Nu m-au deranjat, nici nu i-am auzit", le-a spus mirele jurnalistilor.

Ulterior, Elena Basescu a postat pe Twitter mai multe imagini: "Impreuna cu familia mea", a scris mezina presedintelui.

Totdata, fiica cea mica a presedintelui a anuntat ca si-a pastrat numele si se va numi, in continuare, Elena Basescu.

De la Primarie, mirii si alaiul de nuntasi s-au intors la Vila Lac 3, unde au urmat pregatirile pentru cununia religioasa.

Elena Basescu le-a multumit, pe Twitter, Narcisei Simandan si lui George Soare pentru ca au fost alaturi de ea si ca au aranjat-o pentru ceremonia de la biserica.

Dupa ce s-a aranjat, EBa a imbracat rochia de miresa si a postat o noua imagine, de data aceasta cu "draga surioara" mai mare, Ioana.

"Acasa cu tati, nasul meu, cavalerul de onoare si Pafi" este descrierea pe care a facut-o EBa la urmatoarea poza.

Alaiul de nuntasi s-a indreptat, duminica seara, spre biserica Sfantul Spiridon cel nou, unde un sobor format din cinci preoti o oficiat cununia religioasa.

Elena Basescu a ajuns cu o intarziere de 20 de minute la biserica. Tatal miresei, presedintele Traian Basescu, a ajutat-o sa coboare din masina, dupa care EBa a fost preluata de nasul sau de cununie, fostul ministru Razvan Mustea.

Fiica presedintelui a aparut intr-o rochie din dantela Sophie Hallette, organza din matase naturala si tafta, realizata de designerul roman Anca Maxim. Rochia Elenei Basescu a costat in jur de 4.500 de euro.

Mireasa a fost insotita, conform traditiei romanesti, de o singura domnisoara de onoare si un singur cavaler de onoare: verisoara miresei, Raluca Basescu, si prietenul cuplului, Codin Maticiuc (alias Poponet - n.red.)".

Ceremonia religioasa a durat in jur de o ora. Printre cei care au asistat la eveniment s-au numarat si lideri PDL, printre care Adriean Videanu, Cristian Preda, Traian Ungureanu, liderul FCD, Adrian Papahagi, dar si Printul Paul si Printesa Lia si fiul lor, Carol Ferdinand, imbracat in uniforma de ofiter al armatei romane. Dupa inceperea slujbei a ajuns si liderul PNR, Mihail Neamtu.

Dupa ceremonia religioasa, Traian Basescu a facut o scurta declaratie. "A plecat fata lu' tata", a spus presedintele, cu lacrimi in ochi.

Nuntasii au plecat, in jurul 20:00, spre Palatul Snagov, unde are loc petrecerea de nunta, la care vor participa aproximativ 600 de persoane, prieteni si cunostinte ale mirilor, parintilor si nasilor.

Meniul invitatilor contine, printre altele, caviar, pasta de jambon, sarmalute in foi de vita si de varza, costita, mamaliguta, smantana, rulada de curcan, pulpa de vitel.

Atmosfera va fi intretinuta de interpretii Aurel Tamas, Calin Geambasu, Smiley Band si un DJ.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#nunta Elena Basescu poza, #fotografii nunta EBa, #Eba maritat Syda, #Eleba Basescu casatorit poze , #nunta