Dat afara din PD-L din cauza Elenei Basescu, candidat la Primaria Sectorului 1

Luni, 07 Aprilie 2008, ora 17:05
2301 citiri
Dat afara din PD-L din cauza Elenei Basescu, candidat la Primaria Sectorului 1

Fostul membru al filialei de tineret PD-L Bogdan Boza a anuntat ca va candida la primaria sectorului 1, ca independent, anunta un comunicat remis redactiei Ziare.com. Aceasta decizie vine in urma scandalului recent dintre acesta si fiica presedintelui, Elena Basescu, care a avut loc cu ocazia in organizatia de tineret PD-L.

Lansarea candidaturii lui Bogdan Boza va avea loc duminica, 13 aprilie, incepand cu ora 12.30, la intrarea dinspre Charles de Gaulle a Parcului Herastrau.

Platforma electorala a independentului Bogdan Boza va fi construita din 6 proiecte concepute sa ofere solutii concrete pentru problemele locuitorilor din sectorul 1.

Bogdan Boza promite "electoral" implementarea unui sistem integrat, informatizat, de management intern al petitiilor si a cererilor locuitorilor din sectorul 1 si crearea unui centru de primire a acestora cu 20 de ghisee unice si program de 6 zile pe saptamana, intre 9.00-18.00. Prin aceasta masura el spera ca in cel mai scurt timp posibil de solutionare a petitiilor si cererilor, la nivelul Bucurestiului.

Boza estimeaza ca acest proiect va costa 10 mil. euro care vor fi luate de la bugetul local, capitolul "Investitii".

De asemenea, Bogdan Boza propune infiintarea de mini-parcuri pe terasele acelor blocuri care au infiltratii sau se confrunta cu o deteriorare a suprafetei teraselor de peste 50%.

Costuri: 10,000 EUR/terasa. Resursa de finantare:60.000.000 lei prin Programului national de imbunatatire a calitatii mediului prin realizarea de spatii verzi in localitati, bugetul local, se mai arata in comunicat.

Tanarul candidat ii asigura pe locuitorii sectorului 1 ca pe toata durata mandatului va pastra o legatura permanenta cu acestia, printr-o prezenta zilnica pe strazile din sector.

Mai mult, activitatea primarului va putea fi urmarita in orice moment, live, pe site-ul Primariei Sectorului 1.

Cetatenii se vor putea convinge, astfel, ca edilul lucreaza in slujba lor si nu in interes personal sau servind alte interese, mai mult sau mai putin obscure.

Acesta intentioneaza sa realizeze si o informare trimestriala asupra stadiului implementarii proiectelor propuse, destinate revigorarii sectorului 1.

"Lansez un avertisment sever tuturor celor care vad Primaria drept sursa de recompensare a clientelei politice in umbra unor proiecte megalomanice gen "asfaltiade", "bordeiade" si "borduriade". Prima masura pe care o voi lua in calitate de primar al Sectorului 1 va fi evaluarea tuturor contractele din banii publici ai Primariei Sectorului 1 si actionarea cu fermitate in directia inchiderii "robinetelor" catre sponsorii de campanie sau membrii de partid, in profund dispret fata de interesele legitime ale locuitorilor sectorul 1", a declarat Bogdan Boza.

In afara de Bogdan Boza se presupune ca vor candida la primaria sectorului 1 si Dan Bittman - PER, Andrei Chiliman - PNL, Vasile Gherasim sau Razvan Murgeanu - PD-L, Dan Tudorache sau Gabriel Ispas- PSD.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Bogdan Boza, #candideaza, #independent, #primaria sectorului 1, #platforma electorala , #stiri Elena Basescu