Elena Basescu risca o operatie de reconstructie a buzelor

Duminica, 24 August 2008, ora 09:56
9514 citiri
Elena Basescu risca o operatie de reconstructie a buzelor

Elena Basescu risca sa ajunga pe masa de operatie pentru reconstructia buzelor din cauza faptului ca apeleaza mai des decat ar trebui la injectarea acestora cu colagen.

Potrivit jurnalistilor de la Click!, mezina familiei Basescu isi injecteaza colagen in buze din trei in trei luni, fara sa aiba rabdare ca substanta sa se resoarba, ultima interventie de acest gen avand loc in urma cu trei saptamani.

Specialistii spun ca procedura nu trebuie repetata mai devreme de sase luni, dar apropiati ai Elenei spun ca fiica presedintelui n-are rabdare si apeleaza la acest procedeu mult mai devreme.

O persoana din cercul de cunostinte al Elenei Basescu sustine ca aceasta a recurs la toate modalitatile de marire a buzelor. "Intotdeauna si-a dorit buze carnoase, ca ale Angelinei Jolie. In prima faza, si-a tatuat buzele, insa la scurt timp nu a mai fost multumita, asa incat s-a dus la Bacau sa-si injecteze grasime din corp, dar a ajuns pana la urma la colagen. De la o vreme, a devenit dependenta. Nu trec trei luni si merge sa-si injecteze. Ultima oara, a fost acum 3 saptamani!", a povestit o sursa apropiata Elenei.

O alta apropiata a tinerei sustine ca a dat nas in nas cu aceasta pe holurile clinicii. "Eu m-am dus la Bacau pentru a-mi face implanturi de silicon, iar pe hol m-am intalnit cu Elena, care tinea o punga de gheata la gura. Mi-am dat seama ca tocmai isi injectase in buze".

Click! a prezentat pe larg, la sfarsitul anului trecut, un material despre toate operatiile estetice pe care si le-a facut Elena, si care au costat-o circa 8.400 de euro. In celebra clinica privata a doctorului Stan, din Bacau, Elena a venit de doua ori pentru reconstructia nasului.

Pentru a da impresia unor ochi mari, Elena a apelat la iscusinta unei cosmeticiene care ii aplica genele din par natural una cate una. In plus, ea are buzele "lucrate" de mai multe ori, peeling chimic, interventii care sa-i scoata cearcanele si cele mai fine riduri, mai scriu jurnalistii de la Click!.

In plus, pentru ca a vrut sa scape si de ridurile de expresie, fiica cea mica a presedintelui si-a injectat in zona ochilor si a fruntii Botox, operatie soldata cu o alegie, fata inrosindu-se si aparandu-i pete.

"Exista insa si riscuri daca interventiile sunt prea dese: alergii, aparitia de hematomi si, in plus, buzele se deformeaza. Aceste probleme se pot rezolva doar printr-o interventie chirurgicala de reconstruire a buzelor", spune chirurgul Marek Valcu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu se pare că s-a dovedit a fi mai degrabă nepotrivit pentru a candida din partea PSD+PNL pentru Primăria Capitalei. Astfel, alianța care formează și guvernul ar lua deja în...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#Elena Basescu, #colagen, #reconstructie buze, #operatii estetice , #stiri Elena Basescu
Comentarii