Cu cine voia sa se casatoreasca Printesa Diana - adevarata sa iubire

Miercuri, 31 Iulie 2013, ora 12:53
10364 citiri
Cu cine voia sa se casatoreasca Printesa Diana - adevarata sa iubire

Printesa Diana, care inainte de decesul ei de acum 16 ani s-ar fi aflat intr-o relatie cu Dodi Al Fayed, il iubea, in realitate, pe chirurgul pakistanez Hasnat Khan, cu care, de altfel, isi dorea sa se casatoreasca, releva o ruda a medicului.

La 36 de ani, Lady Di murea intr-un accident de masina, la Paris. Ce nu stiu insa multi despre Printesa Inimilor este ca aceasta era indragostita nebuneste nu de Dodi Al Fayed, asa cum se vehicula, ci de un chirurg pakistanez, relateaza Vanity Fair, care citeaza o ruda a acestuia.

Conform US Weekly, care citeaza Vanity Fair, mama printilor William si Harry avea o relatie de doi ani cu Hasnat Khan. Iubirea celor doi incepuse in 1995 si s-a terminat brusc, odata cu moartea Dianei.

"Diana era innebunita de dragoste pentru Hasnat Khan si isi dorea sa se casatoreasca cu acesta, chiar daca asta ar fi insemnat sa traiasca in Pakistan", a marturisit o ruda a chirurgului. "E unul dintre motivele pentru care am devenit prietene", a explicat Jemima Khan, care a fost casatorita cu un var al chirurgului.

"A venit sa ma viziteze de doua ori in Pakistan, pentru a strange fonduri pentru spitalul Imran, insa de fiecare data s-a intalnit in secret cu familia lui, pentru a discuta posibilitatea casatoriei cu Hasnat", a afirmat aceasta. Potrivit acesteia, "un astfel de mariaj ar fi fost pentru orice mama conservatoare din Pakistan cel mai mare cosmar".

"Voia sa stie cat de greu mi-a fost sa ma adaptez vietii din Pakistan si voia sa o sfatuiesc legat de cum sa se descurce cu un barbat pakistanez si cu bagajul sau cultural", mai explica Jemina.

Piedicile au fost insa majore, drept pentru care Hasnat a evitat sa faca relatia publica. "Hasnat era un barbat decent, foarte discret, provenind dintr-o familie traditionala, conservatoare din Pakistan. Era ingrijorat de cum ar decurge lucrurile. Ura ideea de a fi in centrul atentiei intreaga viata", a mai declarat femeia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#printesa Diana casatorie medic Pakistan, #Diana iubea chirurg Pakistan, #printesa Diana Hasnat Khan, #printesa Diana indragostita chirurg Pakistan , #Printesa Diana
Comentarii