Printul Harry si-a pierdut si iubita

Marti, 28 August 2012, ora 13:07
5056 citiri
Printul Harry si-a pierdut si iubita

In timp ce se pregateste de o intalnire cu tatal sau, care doreste sa il convinga sa prezinte scuze in mod public, pentru printul Harry scandalul dezvaluirii dezmatului de la Las Vegas se lasa cu urmari neplacute. Aceasta a fost nevoit sa-si inchida contul de Facebook si, mai rau, si-a pierdut si iubita.

Dupa valva iscata de publicarea fotografiilor in care apare dezbracat, printul Harry a inceput sa primeasca sfaturi pentru gestionarea situatiei. Secretarul sau privat, Jamie Lowther-Pinkerton, l-a averizat ca este bine sa-si inchida contul de pe Facebook, informeaza Closermag.

Printul folosea un cont sub numele de Spike Wells (Harry este numit Spike intre prieteni, iar Wells - omonim al lui Wales - este numele de familie al fiilor printului Charles). Dupa ce Harry a inchis acest cont, la fel au procedat doi dintre cei mai buni prieteni ai sai. Este Vorba de Tom Inskip, alias Skippy, 25 de ani, si Arthur Landon.

Se pare ca fotografiile de la partida de biliard "pe dezbracate" nu au fost decat partea vizibila a icebergului. La Las Vegas s-au petrecut lucruri mult mai "serioase", iar printul se teme ca cei din anturajul sau, care au acces la fotografiile de la aceste escapade, sa nu dezvaluie din ele pe retelele de socializare. Cei doi prieteni de mai sus s-au grabit sa-i dovedeasca lui Harry ca nu sunt capabili de asa ceva si si-au inchis conturile de pe Facebook.

Iubita isi doreste o pauza

Se pare ca printul Harry si-a pierdut si iubita de pe urma acestei povesti. Cressida Bonas, in varsta de 23 de ani, manechin si studenta a Universitatii din Leeds, a inceput sa iasa cu mezinul familiei regale de la inceputul anului. Era vorba despre o relatie discreta, deoarece tanara nu dorea sa intre in atentia presei.

Potrivit apropiatilor, Cressida incepuse sa-si "imagineze viitorul alaturi de print", iar fotografiile cu acesta gol au "umilit-o profund". Tanara nu l-a insotit pe Harry la Las Vegas, iar dupa declansarea scandalului i-a comunicat acestuia, in privinta relatiei lor, ca "doreste sa ia o pauza".

Supravegheat indeaproape

Pentru a se consola, lui Harry ii ramane elicoperul sau Apache. Cariera sa de pilot de armata nu pare a fi amenintata. Ministrul britanic al Apararii a declarat ca nu s-a luat nicio masura, deoarece printul se afla in timpul vacantei. Insa el "va fi urmarit indeaproape", pentru a dovedi ca isi mentine profilul necesar pilotarii unui elicopter atat de celebru.

O sursa din apropierea Casei Regale a declarat pentru presa: "Inca ceva de acest fel si va fi pedepsit. Aceste elicoptere sunt masini distructive. Trebuie sa ai spiritul limpede pentru a le stapani. Nu exista loc pentru lucruri prostesti in cabina unui Apache".

Printul Harry trebuie sa suporte si alt gen de sicanari: a primit propunerea de a participa la showul stripperilor de la Chippendales sau de a turna un film XXX.

Cert este insa ca britanicii il sustin. Potrivit unor sondaje, mai mult de jumatate din populatie considera ca printul Harry nu a facut nimic rau. Acesta se pare ca nu si-a pierdut din popularitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#print Harry consecinte fotografii, #Printul Harry cont Facebook, #Print Harry despartire Cressida Bonas, #Printul Harry despartire iubita , #Printul Harry