Dupa dezertarea lui Harry, familia regala anunta o nunta: Se marita printesa Beatrice

Vineri, 07 Februarie 2020, ora 19:20
8172 citiri
Dupa dezertarea lui Harry, familia regala anunta o nunta: Se marita printesa Beatrice
Foto: Arhiva Hepta.ro

Printesa Beatrice, una dintre nepoatele reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, se va casatori cu omul de afaceri italian Edoardo Mapelli Mozzi, in cadrul unei ceremonii care va avea loc la Palatul St. James din Londra, pe 29 mai, a anuntat vineri serviciul de presa de la Palatul Buckingham.

Viitoarea nunta regala este umbrita insa de scandalul de abuzuri sexuale in care a fost implicat tatal printesei Beatrice, printul Andrew, constrans din acest motiv sa se retraga din viata publica in luna noiembrie, arata AFP.

Printesa Eugenie, sora mai mica a printesei Beatrice, a organizat o parada spectaculoasa pe strazile din fata Castelului Windsor la finalul nuntii sale din 2018 cu comerciantul de vinuri Jack Brooksbank, insa noua nunta regala se anunta mult mai discreta.

"Majestatea Sa Regina si-a dat cu amabilitate permisiunea ca nunta sa aiba loc la Capela Regala a Palatului St. James", a precizat serviciul de presa al Palatului Buckingham intr-un comunicat. "Ceremonia va fi urmata de o receptie privata, oferita de regina, in gradinile Palatului Buckingham".

Capela Regala a gazduit numeroase casatorii ale membrilor familiei regale britanice, inclusiv pe cea a reginei Victoria cu printul Albert, oficiata pe 10 februarie 1840.

Multi copii din casa regala au fost, de asemenea, botezati acolo, precum printul George, fiul cel mare al printului William si al sotiei sale, Kate.

Printesa Beatrice, in varsta de 31 de ani, ocupa locul al noualea in ordinea de succesiune la tron si este fiica printului Andrew, al doilea fiu al reginei Elisabeta a II-a, cu Sarah Ferguson, ducesa de York. Parintii ei sunt divortati.

Tatal ei, printul Andrew, este cercetat pentru relatia sa de prietenie cu finantistul american Jeffrey Epstein, care a fost acuzat ca a exploatat sexual mai multe tinere minore in anii care au precedat sinuciderea sa in inchisoare in vara anului 2019.

Printul Andrew a fost acuzat de americanca Virginia Roberts, care afirma ca a fost fortata de mai multe ori sa intretina relatii sexuale cu printul britanic, care neaga insa acuzatiile.

Printesa Beatrice si dezvoltatorul imobiliar Edoardo Mapelli Mozzi s-au logodit in septembrie 2019 in Italia. Edoardo Mapelli Mozzi, un magnat imobiliar, este divortat si are un fiu.

Beatrice, desi detine titlul de printesa, nu indeplineste angajamente oficiale in numele casei regale britanice. Ea lucreaza pentru Afiniti, o companie de software cu sediul la Washington, si isi imparte timpul intre Londra si New York.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#printesa Beatrice nunta , #regina Marea Britanie