Celebri si cuceritori de profesie (Galerie foto)

Miercuri, 13 Iunie 2012, ora 00:07
5958 citiri
Celebri si cuceritori de profesie (Galerie foto)

George Clooney, Dean Martin, Frank Sinatra, Elvis Presley, Hugh Hefner, Jack Nicholson, Clark Gable, Warren Beatty - toti au ceva in comun. Chiar daca unii au cunoscut ce inseamna mariajul sau cunosc inca, toti au avut un trecut tumultos, fiind cuceritori de profesie.

George Clooney, cu o reputatie de playboy, duce o viata care adesea se aseamana celei afisate de personajele pe care le intruchipeaza, remarca Parade. Desi a fost casatorit cu Talia Balsam, divortand in 1993, Clooney se autoportretizeaza ca fiind un burlac convins, el declarand ca nu se va casatori si nici nu va deveni tata vreodata.

Printre femeile cu care a avut relatii se afla Kelly Preston, Renee Zellweger, Denise Crosby, Kimberly Russell, Lisa Snowdon si Stacy Keibler, lista fiind insa cu mult mai lunga.

Actorul si cantaretul Dean Martin reprezinta inca esenta sarmului masculin. Si prin viata lui au trecut multe femei, Dean fiind casatorit de trei ori, cu Catherine Hawn, Jeanne Biegger si Elizabeth Anne McDonald.

Frank Sinatra a negat intotdeauna aventurile care ii erau puse in carca, insa cronicile vremii spun ca femei precum Lauren Bacall, Juliet Prowse, Angie Dickinson, Judy Garland si chiar Marilyn Monroe nu i-au fost straine. A fost casatorit cu Nancy Barbato, Mia Farrow, Ava Gardner si Barbara Marx.

Este inutil sa vorbim despre celebritatea si trecerea la femei de care se bucura Elvis Presley, casatorit cu Priscilla Presley. Insa Regele ar fi avut relatii si cu Cybill Shepherd, Natalie Wood, Tuesday Weld, Ann-Margret.

Taticul Playboy, Hugh Hefner, despre care unii spun ca s-ar indrepta spre o noua insuratoare, tot cu femeia care l-a parasit inainte de nunta, in urma cu un an, Crystal Harris, a avut o viata sentimentala tumultoasa, fiind casatorit si divortat de doua ori. E de notorietate faptul ca antreprenorul se intalnea si cu 7 femei deodata.

Terry Welles, Donna Michelle, Marilyn Cole, Lillian Muller, Shannon Tweed, Brande Roderick, Barbi Benton, Karen Christy, Sondra Theodore, Carrie Leigh, Izabella St. James, Tina Marie Jordan, Holly Madison, Bridget Marquardt si Kendra Wilkinson, Carrie Leigh sunt numai cateva dintre femeile care au avut aventuri cu Hefner.

Actorul Jack Nicholson este cunoscut pentru incapacitatea sa de a ramane cu o singura femeie, asta chiar daca in trecut a avut si relatii de 16 ani, cum a fost cea cu Anjelica Houston. Prin viata lui au trecut numeroase actrite si modele, unele dintre ele daruindu-i si copii. Michelle Phillips, Bebe Buell, Anjelica Huston, Lara Flynn Boyle, Rebecca Broussard, Susan Anspach sunt numai cateva dintre frumoasele cu care a avut relatii.

"La un moment dat, am intrebat fiecare femeie cu care am trait daca vrea sa-mi fie sotie, insa ma stiau prea bine. Sunt tipul de barbat care este problematic", a declarat el la un moment dat.

Clark Gable era o figura emblematica a cinematografiei americane si un idol al femeilor. Nu e de mirare ca a fost casatorit cu patru femei de-a lungul vietii, pana in 1960, cand a murit. A avut, insa, in afara mariajelor, si multe aventuri, printre femeile ce au acceptat aceasta conditie fiind Joan Crawford, Marion Davies si Loretta Young. A fost acuzat si ca s-a folosit de femei pentru a se impune la Hollywood.

Warren Beatty, desi un mare cuceritor in tinerete, s-a asezat intr-un final la casa lui, fiind casatorit cu Annette Bening din 1992. Insa inainte de casatorie era un mare cuceritor, avand relatii cu Natalie Wood, Leslie Caron, Joan Collins, Madonna, Diane Keaton sau Carly Simon.

Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
#celibatari celebri, #actori relatii multe femei, #George Clooney femei, #Jack Nicholson femei, #Hugh Hefner femei, #actori amante , #Priscilla Presley