Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Emerich Ienei, despre greselile lui Reghecampf, infrangerea cu Vaslui si derbiul cu Dinamo - interviu

Luni, 14 Aprilie 2014, ora 12:16
3978 citiri
Emerich Ienei, despre greselile lui Reghecampf, infrangerea cu Vaslui si derbiul cu Dinamo - interviu

Emerich Ienei a comentat infrangerea suferita de Steaua in fata celor de la FC Vaslui, greselile facute de Laurentiu Reghecampf si a prefatat derbiul cu Dinamo, din returul semifinalelor Cupei Romaniei.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, fostul mare antrenor roman spune ca vina pentru esecul cu Vaslui ii apartine lui Laurentiu Reghecampf, care n-a reusit sa-si motiveze suficient echipa.

Steaua a ramas doar cu 6 puncte avans in fruntea clasamentului dupa aceasta etapa, dar Ienei e convins ca titlul nu mai poate fi ratat.

In ceea ce priveste returul cu Dinamo din Cupa Romaniei, tehnicianul cu care Steaua a cucerit Cupa Campionilor in 1986 indeamna la atentie, chiar daca nu crede ca "ros-albii" pot intoarce 5-2-ul din tur.

Cu Ienei am vorbit si despre transferurile pe care Steaua ar trebui sa le faca in vara: "Doar jucatori valorosi".

Dar iata interviul pe care Emerich Ienei l-a acordat Ziare.com:

Cum comentati jocul Stelei din partida pierduta cu Vaslui?

Slab, slab. O prestatie slaba si cred ca aici o mare vina o au cei care conduc echipa si care participa la bunul mers al echipei. Chiar daca vasluienii au facut un mic joc, pe tine n-ar trebui sa te intereseze echipa adversara, daca te respecti. N-a reusit sa-i motiveze. Tu mergi sa castigi campionatul si nu trebuie sa te intereseze ce face cealalta echipa

Eu am spus dinainte ca Vaslui o sa se mobilizeze si Steaua va avea un meci greu. Si uite, chiar a pierdut.

0-0 cu Timisoara si acum 0-1 cu Vaslui. Se crede Steaua deja campioana?

Nu cred ca e o lipsa de concentrare sau un curent de campion. Se intampla la o echipa sa vina si perioade mai putin bune

Au mai ramas doar 6 puncte avans in fruntea clasamentului. Risca Steaua ceva pe acest final de sezon?

Sunt convins ca Steaua o sa castige titlul.

Steaua a castigat cu 5-2 turul semifinalei din Cupa Romaniei cu Dinamo. Credeti ca se mai poate intampla ceva in retur?

Cu Dinamo va fi un meci foarte dificil, dar nu cred se poate intoarce rezultatul. Steaua trebuie sa se pregateasca pentru acest joc si sa nu se gandeasca la rezultatul din tur.

Credeti ca Steaua are nevoie de transferuri in vara?

Sa transfere pe orice post, dar sa fie jucatori valorosi. Sa nu transfere jucatori slabi. Aduci un jucator bun si pe langa el sa creasca si ceilalti.

Steaua intalneste joi Dinamo, in mansa retur a semifinalelor Cupei Romaniei. Partida e programata de la ora 20:30, pe National Arena, urmand a fi transmisa in direct de site-ul Ziare.com.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Emerich Ienei Steaua infrangere Vaslui, #Emerich Ienei greseli Laurentiu Reghecampf, #Emerich Ienei transferuri Steaua , #Steaua