Boc: Am avut si mingi necastigatoare, asa-i in tenis! Au fost vremuri de razboi

Luni, 06 Februarie 2012, ora 23:39
3042 citiri
Boc: Am avut si mingi necastigatoare, asa-i in tenis! Au fost vremuri de razboi

Fostul premier Emil Boc a declarat, luni seara, in ziua in care si-a depus demisia din functie, ca, in mandatul sau, a avut si "mingi necastigatoare" in parteneriatul avut cu presedintele Traian Basescu la conducerea tarii.

"Unele castigatoare, altele necastigatoare, ca asa-i in tenis", a declarat Boc, intr-o emisiune la TVR, intrebat daca a avut doar "mingi castigatoare".

El a precizat si ca "in vremuri de razboi", atat s-a putut face si ca regreta ca nu a prins o perioada cu o crestere economica similara celei din vremea fostului premier Calin Popescu Tariceanu. Intrebat despre propriile defecte, a afirmat ca "nu exista om perfect, cu atat mai putin in politica - am toate imperfectiunile pe care le are orice fiinta umana".

Despre parteneriatul cu Basescu spune ca a fost unul in care au avut si divergente, dar ca le-au discutat "prieteneste, institutional".

El a tinut, totusi, sa precizeze ca-si reproseaza o decizie politica, cea luata in 2009, alaturi de PSD, ordonanta 37, prin care se politizau functiile din administratia publica.

Pe plan personal, Boc a mentionat si ca isi reproseaza ca anii petrecuti in functia de premier au insemnat ani in care a stat departe de familie si nu si-a vazut fetele crescand. "Momentele acelea nu le mai recuperezi niciodata", a spus Emil Boc.

Fostul premier spune ca mai are si divergente in interiorul familiei, mai ales pe realizarea proiectului minier de la Rosia Montana.

Boc a spus ca, in functia de presedinte al PDL, are ca obiectiv ca partidul sa obtina acelasi scor in alegeri precum cel obtinut in anul 2008.

Emil Boc a demisionat

Premierul Emil Boc a anuntat luni ca a decis sa depuna mandatul Guvernului, urmand ca presedintele Traian Basescu sa nominalizeze, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, un alt premier.

"Am luat decizia de a depune mandatul Guvernului", a anuntat Emil Boc la finalul unei scurte sedinte de Guvern, precizand ca a luat aceasta hotarare "pentru a detensiona situatia politica din tara, dar si pentru a nu pierde ceea ce romanii au castigat cu atatea suferinte".

Emil Boc si tot Guvernul si-au dat demisia

Presedintele Traian Basescu l-a numit pe ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, in functia de premier interimar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Emil Boc demisie, #Boc explicatii demisie, #Emil Boc Traian Basescu , #demisie