Boc isi duce ministrii in Israel

Marti, 22 Noiembrie 2011, ora 19:37
1858 citiri
Boc isi duce ministrii in Israel
Foto: Arhiva

Premierul Emil Boc si o delegatie guvernamentala vor pleca in Israel, pentru a participa la lucrarile sedintei interguvernamentale romano-israeliene, de miercuri si joi, care se va desfasura la Ierusalim.

In cadrul acestei sedinte vor fi semnate o serie de documente de cooperare bilaterala, precum si o declaratie comuna a celor doua guverne, se arata intr-un comunicat remis marti Ziare.com.

In cadrul vizitei din Israel, premierul Emil Boc va avea o intrevedere cu premierul Benjamin Netanyahu, iar ministrii participanti la sedinta interguvernamentala vor avea o serie de intalniri bilaterale.

Ministrul roman de externe, Teodor Baconschi, se va intalni cu omologul sau israelian si totodata, viceprim-ministru, Avigdor Lieberman; Ion Ariton cu Shalom Simhon, ministrul Industriei, Comertului si Muncii din Israel; Laszlo Borbely, cu ministrul pentru protectia mediului din Israel, Gilad Erdan.

Si ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, se va intalni cu ministrul israelian al Turismului, Stas Mesejnikov; Sulfina Barbu cu Eliyahu Yishai, viceprim-ministru si ministru al Internelor din Israel; Daniel Funeriu cu ministrul israelian al Educatiei, Gideon Saar; Ladislau Ritli cu Yaakov Litzman, ministru-adjunct al Sanatatii din Israel, si Valeriu Tabara cu ministrul israelian Ze'ev Binyamin Begin.

"Temele abordate in cadrul acestor intrevederi vor viza colaborarea in cadrul proiectelor comune de cercetare implementate cu fonduri comunitare, colaborarea in programele de protectie a mediului, intensificarea cooperarii in invatamantul superior, proiecte comune in domenii precum asistenta medicala de urgenta, promovarea turistica reciproca, subiecte de actualitate ale agendei internationale", se mai arata in comunicat.

I.U.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#Emil Boc vizita Israel, #sedinta interguvernamentala romano israeliana , #guvern