Guvernul suplimenteaza cu peste 40 de mii voucherele pentru Rabla

Marti, 09 Martie 2010, ora 23:01
1248 citiri
Guvernul suplimenteaza cu peste 40 de mii voucherele pentru Rabla
Foto: automarket.ro

Premierul Emil Boc a anuntat ca s-a decis suplimentarea numarului de vouchere pentru programul Rabla cu circa 40.000-50.000 de exemplare.

Anuntul a fost facut marti seara la OTV, unde primul-ministru s-a aratat foarte multumit de modul in care s-a derulat programul Rabla in acest an.

"Am discutat in aceasta seara cu ministrul Mediului si am stabilit ca saptamana viitoare vom suplimenta cu 40 de mii, 50 de mii de vouchere programul Rabla(...) E ceva incredibil cum a mers programul, in doua saptamani s-a epuizat de doua ori cat s-a facut in 2009. Anul trecut au fost 30 si ceva de mii de rable, acum sunt deja 60 de mii. Programul Rabla merge mai departe, oamenii sa nu se impacienteze", i-a linistit premierul pe toti cei interesati sa isi duca masinile vechi la casare.

In acelasi timp, premierul i-a avertizat pe acestia sa aiba mare grija si sa nu se lase inselati de cei care incearca sa le vanda vouchere false. "Atentie la smecheri, la cei care vand vouchere false! Voucherul de 3.800 de lei trebuie sa fie obligatoriu insotit de certificatul de inmatriculare sau de cel de casare", a subliniat seful Executivului.

Toate cele 50.000 de tichete valorice din programul Rabla 2010 disponibile pentru persoanele fizice au fost livrate la cele 240 de unitati REMAT din tara. Pana luni, romanii au casat circa 25.000 de vehicule, cu toate ca la doua saptamani de la introducerea programului Rabla au fost inregistrate doar 456 de dosare de achizitie de masini noi si cetatenii au casat 2.020 de vehicule mai vechi de zece ani pe zi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#rabla vouchere, #suplimentare vouchere Rabla, #program Rabla 2010 , #guvern