Ziare.com

Pentru ce s-au alocat banii in satul lui Boc?

Miercuri, 05 Mai 2010, ora 15:11

   

Pentru ce s-au alocat banii in satul lui Boc?
Banii alocati de Guvern pentru satul Rachitele, unde s-a nascut premierul Emil Boc, sunt necesari pentru ca nu exista un dispensar, iar satenii nu au unde sa faca nuntile, a explicat pimarul comunei clujene Margau, Mircea Suciu (PNL).

"In tara asta nimic nu-i bine. Daca se face ceva, de ce se face, daca nu se face, de ce nu se face. Am primit niste bani si noi pentru Rachitele, care e problema? Avem mare nevoie de acesti bani, sunt investitii utile.

Nu avem medic in sat, pentru ca nu se pot face consultatii intr-un dispensar in paragina, iar oamenii nu au unde sa isi faca nuntile. De aceea am cerut bani pentru reabilitarea dispensarului si a caminului", a spus Suciu, potrivit Mediafax.

Primarul a mai spus ca nu poate fi vorba de favorizare politica, din moment ce el este membru PNL, iar premierul Emil Boc este presedintele PD-L.

"Ce mare suma e 800.000 de lei, cea pe care am primit-o, la o comuna? Trebuie sa fim ajutati, ca abia avem bani de salarii la Primarie, la un buget de 1,8 milioane de lei. Avem nevoie de bani, ca dispensarul se surpa, lucrarile de reabilitare incepute trebuie continuate. Speram cu acesti bani sa facem un dispensar modern, pentru ca oamenii au nevoie de el", a mai spus primarul din Margau.

Rachitele are peste 850 de locuitori, fiind cel mai mare sat al comunei Margau.

Primariile PD-L au luat partea leului de la Guvern - 200.000 de euro pentru satul lui Boc

Guvernul a alocat primariilor fonduri in valoare toatala de 68,3 milioane de euro, din care 19,6 milioane de lei se duc la cele 233 de primarii conduse de PD-L si 21,2 milioane de lei sunt destinati celor 577 de primarii PNL.

Cele 232 de primarii conduse de PSD au primit doar 13 milioane de lei, iar cele 34 de primarii conduse de UDMR au obtinut 4,2 milioane de lei, conform calculelor realizate de agentia Mediafax.

Guvernul a alocat satului Rachitele, locul de nastere al premierului Boc, fonduri de 800.000 lei, in timp ce municipiul Arad a primit 500.000 de lei, iar orasul Voluntari, condus de independentul Florentin Pandele, a primit un milion de lei.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1802 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cornu

De ce nu intreaba nimeni citi bani s-au investit de guvern in com.Cornu a dl.Nastase.
Numai in perioada 2000-2004 s-au alocat de guverv prin H.G.>75 000 000 euro.

 

Banii in satucul lui Boc

VORBA ROMANEASCA-Cine imparte, parte isi face. E putin pentru un satuc dar e mai putin pentru un oras cu 260.000 locuitori precum e Aradul.

 

Traiasca tovarasul Iliescu

Tovarasul Ion Ilici Iliescu, nascut la Oltenita, jud Calarasi, imediat cum a venit la putere a inceput sa falimenteze acest frumos oras de la malul Dunarii, unde exista un santier naval de renume(s-a construit nava Mihai Viteazul, a lui Ceausescu;frumosul Zecau a lui Radu Teodoru),una dintre cele mai mari si moderne filaturi de bumbac din Europa,fabrica de conserve Valea Rosie,al doilea combinat de cresterea porcilor din tara I.S.C.I.P.Ulmeni,etc.La interventia edililor Olteniteni pe langa acest necioplit acesta a replicat:,,Ce eu sunt Ceausescu sa fac la Oltenita al doilea Scornicesti?"Si acum, pe patul de moarte este cel mai mare oponent al construirii Canalului Dunare-Bucuresti.Asa ca bravo lui Boc si Nastase, o sa ramana in memoria Rachitenilor si Cornurarilor.Lui Iliescu Oltenitenii nu-i transmit decat:SA-I FIE TARANA USOARA!ca are pe constiinta pacate mai mari decat falimentarea municipiului Oltenita.

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor