Boc: Acum se vor reintregi salariile

Luni, 23 Aprilie 2012, ora 11:53
3490 citiri
Boc: Acum se vor reintregi salariile

Presedintele Partidului Democrat Liberal, Emil Boc, a asigurat, luni, ca salariile bugetarilor vor fi reintregite in scurt timp, precizand insa ca data exacta va fi stabilita de Guvern.

"Preocuparea majora a PDL si a coalitiei e reintregirea salariilor bugetarilor, e un angajament pe care l-am facut inca din 2010, s-au vazut roadele masurilor de austeritate, Romania a avut una din cele mai mari cresteri din Uniunea Europeana (...) Astazi, Romania si-a respectat punct cu punct incadrarea in cheltuielile de personal, convenite cu organismele internationale (...) Acum sunt intrunite conditiile ca si ultima parte din salariile bugetarilor sa fie reintregita (...) Acum se vor reintregi", a spus fostul premier.

Intrebat cand se va intampla, mai precis, acest lucru, Boc a raspuns ca "decizia apartine Guvernului".

Frunzaverde avea ceva in minte

Emil Boc a sugerat ca fostul prim-vicepresedinte al PDL Sorin Frunzaverde isi pregatea de mult timp trecerea la PNL si ca dovada in acest sens e faptul ca nu a atacat niciodata Opozitia.

"Bineinteles, am avut si in conducere oportunisti, nu poarta emblemele (...)V-as ruga sa-mi dati o declaratie a domnului Frunzaverde in care sa atace Opozitia, spune multe despre ce avea in minte. N-ati gasit o declaratie care sa critice Opozitia", a raspuns Boc unei intrebari referitoare la presedintele CJ Caras Severin.

Presedintele PDL a adaugat, referindu-se la recentele plecari din formatiunea pe care o conduce, ca va intra in alegeri cu partea sa autentica.

"Acum, in acest moment inainte de alegeri, vom intra cu fibra reala, autentica a Partidului Democrat Liberal", s-a aratat de parere Boc.

El nu a parut ingrijorat nici de situatia de la Senat, unde Opozitia a dobandit, dupa recentele racolari ale parlamentarilor de la Putere, o majoritate de 68 de senatori, care-i permite sa treaca legile organice.

"Ne vom trece legile, veti vedea", a asigurat Emil Boc.

La fel de lipsit de ingrijorari s-a aratat si in privinta motiunii de cenzura, despre care a spus ca va fi respinsa, intrucat coalitia e solida.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Boc reintregire salarii, #Boc Frunzaverde oportunist , #PDL