Boc anunta ca "multi" democrat-liberali o vor sustine pe Udrea: Ranile razboiului PNL-PDL nu s-au cicatrizat

Duminica, 28 Septembrie 2014, ora 21:10
3209 citiri
Boc anunta ca "multi" democrat-liberali o vor sustine pe Udrea: Ranile razboiului PNL-PDL nu s-au cicatrizat
Foto: Arhiva

Fostul lider al PDL, Emil Boc, sustine ca are informatii din teritoriu potrivit carora mai multi democrat-liberali vor face campanie pentru Elena Udrea.

Primarul Clujului sustine, intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei, ca Elena Udrea este adevaratul candidat al PDL si tocmai de aceea multi oameni din PDL ar veni spre Elena Udrea si Traian Basescu.

Alegeri prezidentiale 2014: Lista candidatilor inscrisi in cursa

"In primul rand, vreau sa va spun ca eu cunosc foarte bine partidul si credeti-ma ca sunt multi colegi de-ai mei care, de asemenea, o vor sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale. Imi este greu sa inteleg cum se poate gandi cineva ca dupa ce ani de zile PNL si PDL s-au aflat la cutite, acum PDL trebuie nu doar sa dea mana cu liberalii, dar si sa renunte la un candidat propriu pentru Klaus Iohannis.

In teritoriu, ranile razboiului politic dintre cele doua partide nu s-au cicatrizat. Pot sa va spun ca sunt foarte multi colegi de partid care nu vad cu ochi buni aceasta unire in cuget si simtiri cu PNL", a declarat Emil Boc.

Acesta sustine ca fuziunea dintre PNL si PDL nu se poate compara cu momentul 2004 dintr-un singur motiv: Traian Basescu.

Boc despre dosarul DNA - Microsoft: Nu am avut nicio tangenta cu acest subiect

"Normal ca nu le-a mers. Faptul ca, pana la urma, avem mai multi candidati de dreapta demonstreaza tocmai neincrederea pe care oameni din cele doua partide o au in Klaus Iohannis. PDL, partid pe care l-am condus ani de zile, este mult mai bine organizat decat PNL.

Organizatiile PDL sunt mai puternice si mai bine structurate decat cele ale liberalilor. PDL este un partid care merita sa aiba propriul sau candidat la prezidentiale si ar fi fost capabil sa il propulseze pe acesta la Cotroceni.

Am tot vazut prin presa ca sunt foarte multi cei care compara situatia de acum cu cea din 2004, cand Traian Basescu si echipa sa, din care, cu mandrie spun, faceam si eu parte, l-au ingenuncheat pe Adrian Nastase si pe sistemul sau. Din pacate pentru el, Klaus Iohannis nu este Traian Basescu. Romanii stiu prea putin cine este Klaus Iohannis, daramite acesta sa fie in stare sa-i convinga pe romani sa iasa din casa si sa mearga la vot", a mai spus Emil Boc.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Emil Boc Udrea sustinuta PDL, #Boc Udrea prezidentiale , #PDL