Boc, despre acuzele lui Ponta la adresa Elenei Udrea: Vise erotice!

Vineri, 19 August 2011, ora 19:22
3268 citiri
Boc, despre acuzele lui Ponta la adresa Elenei Udrea: Vise erotice!
Foto: B1TV

Liderul PDL Emil Boc respinge acuzatiile aduse de liderul PSD Victor Ponta referitoare la o presupusa mita electorala data de democrat-liberali pentru a castiga alegerile partiale de duminica, spunand ca in acest mod USL incearca sa musamalizeze faptul ca si-a desemnat candidati controversati "inclusiv penal".

"'Hotul striga hotii!' se aplica foarte bine domnului Ponta. Si-au desemnat niste candidati controversati, inclusiv penal, iar acum incearca sa isi spele rufele (...) Sa se uite in propria ograda, sa vada de ce nu sunt agreati de cetateni", a replicat Emil Boc, referindu-se la cei doi candidati desemnati de USL sa obtina cate un fotoliu de deputat in colegii din Maramures si Neamt la alegerile partiale din aceasta duminica.

Intrebat de jurnalisti cum raspunde la acuzatiile de fraudare a alegerilor, Boc a replicat: "Nu exista mai mari experti in acest domeniu decat Ponta si Antonescu si partidele pe care le reprezinta".

Emil Boc a negat inclusiv afirmatiile lui Victor Ponta, cum ca ministrul Elena Udrea i-ar fi amenintat pe unii primari ca, daca duminica nu fac tot posibilul sa castige candidatii PDL, ei nu vor mai primi banii promisi pentru diverse proiecte locale.

"Cred ca sunt visele erotice ale lui Victor Ponta, pur si simplu, pentru ca, din punctul meu de vedere, in momentul in care iti nominalizezi candidati controversati... Stiu ca la Maramures de exemplu a fost ambitia personala a lui Victor Ponta sa-si impuna un apropiat de-al lui care nu este acceptat nici de cei de acolo si acum striga 'frauda'(...)E inventia lui Victor Ponta!", a replicat Emil Boc, spunand ca asa se intampla "cand iti nominalizezi candidati controversati" si anticipezi un esec.

Liderul PSD Victor Ponta a declarat intr-o conferinta de presa ca democrat-liberalii din Maramures si Neamt ofera oamenilor pungi cu diferite produse pentru voturi si ameninta primarii din cele doua judete ca nu vor mai primi bani daca nu ies castigatori candidatii PDL pentru cele doua locuri de deputat.

In plus, Ponta a spus ca, indiferent de rezultatele alegerilor de duminica, PSD si PNL vor depune plangeri penale impotriva liderilor locali ai PDL din cele doua judete, dar si a celor doi candidati de la Baia Mare si Neamt.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Boc Ponta mita electorala, #Boc alegeri Maramures, #Boc alegeri Neamt, #Boc USL , #PDL