Boc: Sa ne spuna Opozitia cine le mai imprumuta bani pentru pomeni? Nimeni! (Video)

Sambata, 27 Noiembrie 2010, ora 13:15
2925 citiri
Boc: Sa ne spuna Opozitia cine le mai imprumuta bani pentru pomeni? Nimeni! (Video)
Foto: Antena3

Premierul Emil Boc a declarat sambata, in cadrul Consiliului de coordonare al PD-L Bistrita-Nasaud, ca, daca actuala coalitie se mentine pe pozitii si nu cade in populisme, precum Opozitia, Romania nu va mai avea probleme nici la anul si nici pe viitor.

"Ii greu, nu?", si-a inceput zambind Emil Boc discursul in fata colegilor bistriteni. Premierul a recunoscut ca este foarte greu nu numai pentru PD-L, ci pentru intreaga coalitie de guvernare care in ultimii doi ani a trebuit sa treaca "prin cea mai grea incercare".

"Vremurile sunt asa cum sunt, mai grele, si nu sunt prietenoase. Dar este o vorba din popor: 'dupa vreme rea, vine si vreme buna'. Spre acea directie ne indreptam(...) Daca Romania nu face un pas inapoi, nu cade in populisme, daca nu face aceste greseli, nu va avea probleme in 2011 si pe viitor. Pericolele n-au trecut, ele inca exista, dar daca nu cadem intr-o patima a populismului, atunci nu vom avea probleme in perioada urmatoare", a spus Boc.

Premierul i-a acuzat pe liderii Opozitiei care "vin cu neadevaruri" si se intrec in populisme. Boc a reamintit perioada guvernarii liberale, spunand ca atunci "s-au vandut iluzii" si au fost date legi "care au incurajat nemunca si smechereala".

"Sa ne spuna ei, acum, cine le imprumuta banii ca sa dea pomeni. Nimeni! Lumea s-a schimbat. Portugalia a iesit sa se imprumute pe piata si nu le-a dat nimeni 1 euro. (...)Cata vreme nu isi ajusteaza politicile nu ii imprumuta nimeni", a mai spus premierul, precizand ca probleme sunt peste tot in lume, nu doar in tara noastra, si ca nu PD-L a adus criza in Romania, ci el va fi partidul care va scoate criza din tara.

In acest sens, Emil Boc s-a aratat convins ca deja au inceput sa apara "primele semne de sanatate in economie", in special prin rezultatele obtinute la exporturi, dar si prin mentinerea unui somaj sub media europeana.

De asemenea, premierul s-a aratat increzator ca Legea Educatiei si cele doua legi ale Salarizarii Unitare vor trece cu bine prin Parlament, astfel incat reformele statului sa isi continue drumul, in ciuda boicotului Opozitiei.

Premierul Emil Boc participa sambata la alegerile de la filiala PD-L Bistrita-Nasaud, unde unic candidat pentru functia de presedinte este vicepresedintele Ioan Oltean, aflat la carma organizatiei din 1994.

Pe langa functia de presedinte, vor fi alesi si cei doi prim-vicepresedinti, secretarul general si cei 10 vicepresedinti.

Conform Agerpres, la Consiliul de coordonare judetean al PD-L sunt prezenti premierul Emil Boc, ministrii Elena Udrea, Traian Igas, Gheorghe Ialomitianu si Ioan Nelu Botis, secretarul general al PDL Vasile Blaga, presedintele Consiliului Judetean Suceava Gheorghe Flutur, primarul Brasovului George Scripcaru, Daniel Buda, Petru Filip si Gheorghe Seculici.

Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că deschiderea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara este dovada că România ştie să materializeze proiecte concrete...
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
#Emil Boc PDL, #Boc Opozitie, #Boc Bistrita Nasaud, #Ioan Oltean alegeri Bistrita , #PDL
Comentarii
Poza Boc Emil
Boc Emil
rank 5
Tovarasi! Brigada CC al PDL, care a controlat stilul şi metodele de muncă ale organelor şi organizaţiilor de partid din judeţul Bistrita a ajuns la concluzii imbucuratoare!