Emil Boc, umar la umar cu Udrea: Disparitia PDL nu e o idee buna

Duminica, 21 Septembrie 2014, ora 22:34
2523 citiri
Emil Boc, umar la umar cu Udrea: Disparitia PDL nu e o idee buna

Primarul Clujului, democrat-liberalul Emil Boc, a declarat duminica, la Bata, ca nu era momentul unei fuziuni intre PDL si PNL, in opinia sa fiind mai potrivita o alianta.

"Disparitia PDL nu este o idee buna. Cred ca PDL are multe de spus si multe de aparat si cred, de asemenea, ca PDL-ul are un blazon cel putin la fel de faimos ca si PNL. Eu mi-am spus raspicat in partid punctul de vedere, de ce sustin, pe cine sustin si de ce nu sunt de acord cu politica partidului.

In opinia mea, se putea realiza cel mult o alianta, nu o fuziune. Iar in privinta candidatilor se putea desemna acel candidat care statea cel mai bine in sondaje. (...) Cred ca cel mai bun candidat este acela care a demonstrat si poate demonstra ca va aduce locuri de munca", a spus Boc.

Ce spune Emil Boc despre propria candidatura la prezidentiale, Iohannis si Melescanu

In ceea ce priveste ordonanta ce permite edililor locali sa schimbe taberele, el a precizat ca nu intentioneaza sa paraseasca PDL, prevalandu-se de prevederile actului normativ. In context el a sustinut ca PSD foloseste "arma migratiei" pentru a-si reface majoritatile in administratiile publice, dar si pentru campania prezidentiala.

"Am spus de mai multe ori ca 'Ordonanta Migratiei' este un act de barbarie politica si democratica facut de PSD. Nu intentionez sa ma folosesc de prevederile acestei ordonante pentru ca PSD sa ma foloseasca pe mine ca exemplu pentru a justifica ceea ce au facut. Repet, nu se face asa ceva intr-o democratie, sa cumperi primari, consilieri locali si judeteni, in prag de campanie electorala, printr-un astfel de act.

PSD foloseste aceasta arma, a migratiei, pentru a-si reface majoritatile (...) pentru a ademeni cu fonduri primari, in special din mediul rural, pentru a face campanie pentru PSD. Aceasta cred ca este miza acestei ordonante, iar dupa prezidentiale ii vor arunca din nou la lada de gunoi, asa cum au facut-o si pana acum cu cei care au trecut dintr-o parte in alta", mai spus Boc.

Primarul Clujului a participat duminica, la Bata, alaturi de Elena Udrea, liderul PMP, la editia a VII a Festivalului Vanatorii.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Emil Boc dispariti PDL, #Boc dispartie PDL, #Boc fuziune PDL PNL , #PDL