Noi contre Falca - Radu F: Despre "anumite doamne" si umilirea lui Boc

Joi, 13 Februarie 2014, ora 10:11
3388 citiri
Noi contre Falca - Radu F: Despre "anumite doamne" si umilirea lui Boc

Vicepresedintele PDL Radu F. Alexandru a tinut sa-i dea si el o replica lui Gheorghe Falca, liderul PDL Arad, dupa ce acesta il acuzase pentru o declaratie in care considera ca inscrierea lui Emil Boc in Fundatia Miscarea Populara e o "tradare".

"Pentru a clarifica de la inceput lucrurile, tin sa-i amintesc colegului si amicului Falca un "amanunt" peste care l-as ruga sa nu treaca cu usurinta: am fost un sustinator si un aparator neconditionat al lui Emil Boc. In grupurile parlamentare, in intalnire grupurilor cu presedintele Traian Basescu, in numeroasele emisiuni tv la care am participat am pledat in favoarea premierului si a guvernului PDL. Nu am exprimat niciodata nici macar un cuvant de rezerva.

L-am aparat in fata presedintelui Basescu si l-am aparat in fata colegelor/colegilor care ii batjocoreau si il umileau intr-un mod rusinos cerandu-i demisia, pentru ca, vezi Doamne! ingroapa partidul. Demisia lui, nu a guvernului! Doamnele trebuiau sa ramana in continuare 'ministri' - raul era concentrat si avea un singur nume: Emil Boc", a spus fostul senator intr-un comunicat pentru Ziare.com.

Disputa de la distanta intre cei doi membri PDL a pornit dupa ce Radu F. Alexandru a comentat inscrierea fostului sef de partid Emil Boc in Fundatia Miscarea Populara, care e "antecamera" unui alt partid, PMP-ul pro-Basescu.

Vice PDL, despre Boc: Nu pot accepta ca a tradat. Ce spune de excludere

El a considerat ca e un gest lipsit de loialitate si a pus un semn de indoiala asupra modului in care Boc va sustine PDL la alegerile europarlamentare.

In schimb, Falca, intr-o replica pentru Radu F. Alexandru, a fost ironic, intreband daca Boc nu produce confuzie cumva cand spune ca adversarul e la USL.

"Oare confuzie nu produce tocmai ipoteza, 'pur teoretica', avansata de Radu F. Alexandru, ca primarul Clujului, un lider de anduranta si campion electoral, ar putea fi chiar exclus din PDL? Un PDL care are mare nevoie acum si de electoratul domnului Radu F. Alexandru, dar mai ales de cel al domnului Emil Boc", a transmis Falca intr-un comunicat de presa.

Falca il apara pe Boc dupa ce un vice PDL l-a acuzat de tradare

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Radu Alexandru Falca Boc, #Radu Alexandru umilire Boc , #PDL