Editorial: Razbunarea lui Boc

Duminica, 07 Aprilie 2013, ora 20:42
7492 citiri
Editorial: Razbunarea lui Boc

Asa cum l-au uitat pe Nastase si au creditat alianta dintre PSD si PNL cu bune intentii, uitand ca instinctul de conservare al politicienilor il bate pe al animalelor salbatice, prin urmare apucaturile doar se rebranduiesc, nu dispar, tot asa vor pierde din vedere romanii ce i-a manat la urne in momentul cand au trimis PDL pe tusa.

Caci istoria nu se repeta deoarece ar plana deasupra noastra fatalitatea, deci ar trebui sa o asteptam impacati, ci revine mereu in peisaj pentru ca nu avem prea multa minte. Iar daca am avea, posibilitatea optiunilor este ingradita de zicerea latineasca "tertium non datur". Ori e laie, ori balaie.

La cum a pornit USL spre gloria pe care a revendicat-o a la long, mira-m-as sa reuseasca sa-si conserve capitalul politic pana peste patru ani. Dar atunci, daca nu cumva si-au pierdut busola, pedelistii vor fi pregatiti sa muste adanc.

Mai ales ca netrebnica de criza nu s-a sfarsit odata cu plecarea guvernarilor lui Boc si MRU, ea continua sa ameteasca perspectiva partidelor de-a considera viata lina si previzibila.

Numai asa cum pe Crin Antonescu il asteapta o munca titanica pentru a reusi sa-si spele obrazul in fata Uniunii Europene, fara de care nu poate visa decat sa candideze la sefia asociatiei de locatari - si nu-i sigur ca nu-l controleaza si-acolo la dosar - , pedelistii au in fata posibilitatea de a-si repara greseala fatala de a nu comunica.

Parlamentarii portocalii au dormit pe ei timp de patru ani. Emil Boc i-a legat de scaune de 14 ori asumandu-si ceea ce el spunea ca reprezinta reforma profunda a Romaniei, insa dupa ce se intorceau in teritoriu, cand nu aveau grija sa-si consolideze averile isi continuau somnul de frumusete.

Astfel ca vehicolul cel mai eficient de la baza comunicarii, media locala, n-a avut stiri din conferinte de presa menite a arata cum repara Boc tara, nu a avut evenimente organizate pentru a mentine imaginea. Alesii PDL au lasat teren USL sa creasca si sa-si consolideze valul pe un trend negativ scapat de sub control.

Iata ca au ocazia sa-si spele pacatele, furnizandu-i lui Boc, tardiv dar eficient, ocazia unei razbunari istorice. Caci daca omul a sustinut la alegerile interne tabara Elenei Udrea nu inseamna ca destinul sau politic este incheiat.

Boc ramane, indiferent cat de aiuritor ar parea in acest moment, un prezidentiabil valabil. Penitenta la Primaria Cluj-Napoca ii serveste de minune, cu o strategie de comunicare fara greseala va reusi sa intre in carti.

Este nevoie doar de un careu de asi: munca, rabdare, asumarea guvernarii si liniste interna. Simplu. De restul se ocupa USL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#Boc candidat prezidentiale, #Boc primar Cluj, #Boc prezidentiale PDL , #PDL