Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vezi care sunt prioritatile conducerii PD-L

Luni, 16 Mai 2011, ora 08:10
1529 citiri
Vezi care sunt prioritatile conducerii PD-L
Foto: Ziare.com

Presedintele PD-L, Emil Boc, a afirmat in noaptea de duminica spre luni, dupa incheierea Conventiei Nationale, ca principalele prioritati ale noii conduceri a partidului sunt continuarea modernizarii Romaniei si castigarea alegerilor din 2012.

"Principala responsabilitate a noii conduceri este aceea de a continua eforturile de modernizare a tarii, astfel incat cei in slujba carora ne-am pus activitatea politica, cetatenii, oamenii, sa resimta in vietile lor faptul ca PD-L guverneaza Romania si promoveaza acele politici care, dupa doi ani grei, sa vina sa aduca atat de mult dorita prosperitate pe care o asteptam incepand cu sfarsitul acestui an si mai ales anul viitor.

Pentru ca, dupa cum s-a putut constata, stoparea declinului economic nu mai este o vorba, este o realitate. (...) Dar suntem constienti ca iesirea din recesiune este doar primul pas pentru iesirea tarii din criza", a spus Boc.

Presedintele PD-L a accentuat ca cea mai dificila responsabilitate va fi castigarea competitiilor electorale din 2012.

"Actuala conducere are si sarcina dificila de a mentine PD-L ca partid al invingatorilor in politica. Pentru asta trebuie sa continuam acea politica pe care am facut-o din 2004 incoace, si anume politica rezolvarii problemelor oamenilor. Avem o competitie grea cu Alianta Socialista, sunt mai increzator ca niciodata ca prin noua echipa pe care mi-a oferit-o Conventia Nationala putem sa mentinem in continuare in opozitie Alianta Socialista si sa recastigam in 2012 votul romanilor", a explicat liderul democrat-liberalilor.

"Am iesit intariti din alegerile interne, nimeni si nimic nu poate dezbina acest partid. Am fost, suntem si vom ramane un partid de invingatori", a concluzionat Emil Boc.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Emil Boc prioritati PDL, #Emil Boc PDL, #Emil Boc presedinte PDL , #PDL